Man Siti: Pep Gvardiola otvara vrata dvojici igrača Barse

Jasan odgovor Pepa Gvardiole o povratku u FK Barselona

Ranije tokom dana, Pep Gvardiola je zauzeo stav o mogućem povratku u FK Barselona kao trener. Na pitanje da li su vrata zatvorena zbog povratka u FK Barselona, odgovorio je jednostavno: „Da, zatvoreno je“. Saopštenje koje ne bi trebalo da se dodvori navijačima Blaugrane, ali je njihov bivši trener ipak otvorio vrata odlasku dvojice njegovih igrača u Barsu, Žoaoa Cancela (30 godina) i Bernarda Silve (29 godina).

Za levog beka, na pozajmici u Barsi, trener Mančester sitija izgleda pristaje na novu pozajmicu: „Moramo da uradimo ono što je najbolje za sve, ali ne znam kakva je situacija. Ako dogovor ne bude postignut, on će morati da se vrati, ali ako želi da ostane i klubovi se dogovore, to će biti učinjeno ponovo“.. Na kraju, što se tiče njegovog napadača, Pep Gvardiola mu je dao izbor: „To je pitanje za Sportskog direktora Barse. Bilo je mnogo diskusije, ali niko nije zvao. Nadam se da će ostati jer je fundamentalan za nas, on je biser, mnogo smo pričali o njemu, ali ako želite igrača, morate da ga pozovete“. Barça je upozoren.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.