Argentina: Džulijan Alvarez odgovorio na interesovanje PSG

Atlético de Madrid želi zvezdu Mančester Sitija

Da li će se Džulijan Alvarez pridružiti Pari Sen Žermenu? Španska štampa je ove nedelje pomenula ozbiljno interesovanje Atlético de Madrida za napadača Mančester sitija Hulijana Alvareza (24 godine), željnog da dobije više vremena za igru nego trenutno. Pari Sen Žermen bi takođe bio u pokretu prema pisanju argentinske štampe, koja će morati da uloži 80 miliona evra kako bi se nadala da će potpisati za njega, kao i Čelsi, takođe u pokretu.

Međutim, suočen sa svim njegovim glasinama, glavna zainteresovana strana izašla je iz tišine posle meča protiv Ekvadora, sa Argentinom (1-0): „To su stvari koje se kažu, ali ja sam miran, udoban sam i srećan u Sitiju, videćemo šta će se desiti“, rekao je on u mešovitoj zoni u ESPN, ostavljajući sva vrata otvorena za njegovu budućnost. Ove sezone Alvarez je postigao 11 golova i isporučio 9 asistencija na 31 startu Premijer lige.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.