Jasan odgovor Pepa Gvardiole o povratku u FK Barselona

Jasan odgovor Pepa Gvardiole o povratku u FK Barselona

Dolazeći sa još godinu dana ugovora sa Mančester sitijem, Pep Gvardiola je izgleda voljan da napusti englesku stranu u leto 2025. Perspektiva koja ostavlja prostora za mnoge fantazije do kraja karijere katalonskog trenera. Obeležavajući istoriju FK Barselona i trenera Blaugranasa između 2008. i 2012. godine, 53-godišnji tehničar je upitan o mogućem povratku u svoj voljeni klub.

Dok je bio usred konferencije za medije na trofeju Legendsa, takmičenju u golfu koje je stvorio i koje jami bivše fudbalere jedan protiv drugog, Pep Gvardiola je zauzeo stav o mogućem povratku u FK Barselona kao trener. Na pitanje da li su vrata zatvorena zbog povratka u FK Barselona, odgovorio je: „Da, zatvoreno je.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.