Mančester junajted želi da proda Džejdona Sanča

Mančester junajted želi da proda Džejdona Sanča

Stigao sa sjajnim fanfarama za 85 miliona evra 2021. godine, više se ne očekuje da Džejdon Sančo obuče majicu Mančester junajteda. Prema BBCMandžunjani bi voleli da se reše svog pobednika. Bez obzira na to što je trener na mestu sledeće sezone, „Crveni đavoli“ su odlučili da prodaju svog igrača i žele 47 miliona evra, posebno da se pobrinu za svoje finansije imajući u glavi finansijski fer-plej, koji brine toliko engleskih klubova.

Posle razočaravajućih sezona u Premijer ligi, engleski vinger je imao veoma zanimljivu drugu polovinu sezone 2024. sa Borusijom Dortmund. Džejdon Sančo je bio jedan od glavnih arhitekata kvalifikacija za finale Lige šampiona. Nemački klub bi voleo da se Džejdon Sančo vrati na još jednu sezonu, ali BVB nudi samo pozajmicu, dok Mančester junajted traži kupca. BBC Juventus takođe pominje Juventus kao verovatnu prednost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.