Arsenal: Večito žaljenje Arsena Vengera sa Kajlijan Mbapeom

Arsenal: Večito žaljenje Arsena Vengera sa Kajlijan Mbapeom

Nekoliko dana pre početka Euro 2024 u Nemačkoj i nešto vremena nakon zvaničnog potpisivanja njegovog Real Madrida, Kajlijan Mbape je glavni akter u dokumentarnom filmu emitovanom ove nedelje uveče TF1. U ovom filmu koji prati celu svoju karijeru, bivši trener Arsenala Arsen Venger nije krio žaljenje što nikada nije uspeo da privuče mlado čudo u mreže „Gunera“:

„Bio je to fudbalski šok, očigledan takođe. Šta sediš. Videvši tako fotografiju (montaža Mbapea sa majicom Arsenala, beleška urednika) malo me boli srce. Otišla sam da vidim njegove roditelje i pokušala da ga ubedim. U to vreme, bio je pomalo stidljiv, počeli smo da ga pitamo za prve autograme u Monaku. Na početku nemate preveliki pritisak na startu i uspeli su da ga ubede da ga produži obećanjem da će lakše igrati u Monaku nego u Arsenalu, Liverpulu ili Real Madridu. Možemo reći da su ga roditelji dobro savetovali i da je doneo pravu odluku.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.