Prvo veliko potpisivanje neminovno za Bajern Minhen

Prvo veliko potpisivanje neminovno za Bajern Minhen

Dolaskom Vinsenta Kompanija na klupu zvaničnika, Bajern Minhen sada može da se fokusira na prozor letnjeg transfera i regrutovanja. Rekordmeister je već sastavio svoju listu igrača na prodaju, a upravo će registrovati svoje prvo potpisivanje. On je defanzivni vezni igrač, po želji belgijskog trenera.

Na osnovu informacija iz Nebeski sport, nemački klub će se – konačno – dočepati Žoao Palhinhe. Međutim, prošlog septembra portugalski internacionalac (27 kapica) produžio je ugovor do 2028. Dok je transfer propao prošlog leta, Bajern nikada zapravo nije pustio dogovor i dogovor je veoma blizu postizanja sa Fulamom. Sportski direktor Maks Eberl se čak nada da će završiti operaciju pre početka Evrokupa sledećeg petka. Već je postignut usmeni dogovor između svih strana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.