Davide Ancelotti je doneo odluku o svojoj budućnosti

Sevilja FC pokušala da privuče Anćelotija

Lojalni pomoćni trener Karlu Anćelotiju od 2016. godine, njegov sin Davide razmišlja o svojoj budućnosti. Tridesetčetvogodišnji trener bi uskoro mogao da preuzme mesto šefa kluba, ali izgleda da mu se ne žuri, prema informacijama izACE.

Zaista, Italijan bi zamolio svog agenta Frenka Trimbolija, koji je takođe očev, da odbije sve ponude. On bi voleo da ostane na očevoj strani u Real Madridu još godinu dana, pre nego što pogleda tu temu 2025. godine, a ostalo mu je još godinu dana ugovora. Saudijski klub, Sevilja i nekoliko klubova Premijer lige došli su do vesti o Davideu Anćelotiju, ali on ostaje čvrst na svojoj poziciji: želi da ostane u Realu još jednu sezonu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.