Imajte na umu ove dve promene dok se otvaraju registracije turnira za sezonu 2024-25

Imajte na umu ove dve promene dok se otvaraju registracije turnira za sezonu 2024-25

COLORADO SPRINGS, Kolo. — Imamo dobre i sjajne vesti.

Dobra: Sa skoro 100 regionalnih turnira u kalendaru regionalnih turnira 2024-25, nema manjka takmičarskih mogućnosti za sezonu 2024-25.

Sjajno: Otvoren je prozor za registraciju nekih od prvih regionalnih turnira 2024-25, što znači da ćete začas biti na traci.

Kada počnete da planirate regionalni raspored za predstojeću godinu, delimo nekoliko ispravki o promenama koje ćete videti tokom procesa prijavljivanja na regionalni turnir. Evo šta treba da znate.

Počnimo sa velikim vestima. Počevši od ove sezone, Super Sport je pojednostavlio proces provere starosti za sve regionalne i nacionalne turnire.

Verifikacija starosti, koja je dugo bila potrebna, često se održavala na turnirima. Ova nova ispravka zahteva da se provera starosti završi pre procesa registracije događaja, što je čini pogodnijim za sve uključene.

Imajte u noti da nećete moći da se registrujete za regionalni (ili nacionalni) turnir dok se provera starosti ne završi. Da biste uštedeli vreme na putu, predlažemo vam da odmah dostavite dokumentaciju na proveru.

Kako otpremiti dokumentaciju:

  • Prijavite se na svoj nalog za članstvo https://member.usafencing.org.

  • Kliknite na moj nalog > proveru starosti.

  • Otpremite važeći obrazac ID-a.

Za više detalja o ovom procesu i obrazloženju koje stoji iza promene, pročitajte naš detaljan članak o verifikaciji starosti.

Ove sezone ćete primetiti dve odvojene naknade prilikom registracije za događaje: administrativnu taksu i naknadu za obradu kreditnih kartica. Naknada za obradu je prethodno objedinjena uz administrativnu taksu ali je sada artiklizovana za transparentnost i zato što koristimo drugačiji procesor kreditnih kartica ove sezone.

Šta ove naknade pokrivaju:

  • Naknada za obradu kreditnih kartica: Pokriva troškove obrade vaše uplate. Plaćanje kreditnom karticom je pogodno, ali ta pogodnost dolazi sa troškom jer kompanije za kreditne kartice naplaćuju naknadu po transakciji onima koji primaju uplatu. Naknada za obradu kreditnih kartica koju plaćate ide direktno organizatoru turnira da pokrije ove povezane troškove.

  • Administrativna taksa: Podržava administraciju regionalnih događaja, uključujući osiguranje, održavanje platformi i programe prepoznavanja za najbolje izvođače.

Nadamo se da će vam ove ispravke pomoći da se pripremite za predstojeću sezonu. Za sva pitanja ili dalju pomoć obratite se našem timu na regionalevents@usafencing.org.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.