USA Fencing Streamlines Age Verification Process for Competitive Memberships

USA Fencing Streamlines Age Verification Process for Competitive Memberships

COLORADO SPRINGS, Colo. — U potezu osmišljenom da pomogne u obezbeđivanju nivoa igrališta za sve članove, Super Sport pojednostavuje proces verifikacije starosti, zahtevajući verifikaciju starosti u roku od 14 dana od kupovine ili obnavljanja konkurentskih tipova članstva.

Članovi znaju da verifikacija starosti nije ništa novo za mačevanje. To je već neko vreme obavezno za sva regionalna i nacionalna takmičenja, koja se često dešavaju na turnirima. Verifikacija starosti je važna jer su sve takmičarske kategorije Super Sport ograničene na ograde u određenom uzrastu. Verifikacijom starosti ovih mačevača, možemo da održimo prilično takmičarski pejzaž za sve.

Ova nova ispravka samo pojednostavuje proces.

Počevši od sezone 2024-25, oni koji kupe konkurentni tip članstva biće potrebno da postanu starosno verifikovani u roku od 14 dana od kupovine članstva. Konkurentni članovi koji ne završe proces provere starosti u tom prozoru i dalje će zadržati pristup prednostima članstva, ali ne mogu da se registruju za regionalne ili nacionalne događaje dok se ne završi provera starosti.

„Prilagođavanje procesa verifikacije uzrasta biće veliko poboljšanje postojeće strukture za učesnike turnira i organizatore“, kaže Den Berke, bivša predsednica Zapadne Vašingtonske divizije i tvorac Mačevanja Vremena. „Proaktivnim obavljanjem provere putem profila članova, ovo će biti jednovremena provera za sve članove konkurencije. To oslobađa dodatno vreme i energiju koja je potrebna da bi se uradila onsajt verifikacija dokumenata – pojednostavljivanje pripreme turnira i prijavljivanje za sve.“

Primećuješ da je rekao „jednom“. To znači da kada se verifikuju godine člana, one su dobre za život. (Na kraju sve, rođendan se ne menja.) Nadamo se da će naši članovi razumeti potrebu za ovim važnim i relativno jednostavnim korakom.

„Dopune procesa verifikacije starosti imaće brojne prednosti za sportiste na takmičenju“, kaže Koni Šrejber, izvršni direktor Mačevalačke sportske akademije i direktor Fairfax Challenge regionalnih turnira. „To uključuje kraće linije prilikom registracije i manje potrebe da budete nervozni zbog toga što ste na traci i spremni kada svaki događaj počne. Biti u mogućnosti da potvrdite da li je provera starosti završena onlajn i da samo jednom treba da dostavite dokumenta, znači trajno obeležavanje jedne stavke sa poduže kontrolne liste za mačevaoce i roditelje.“

Ko mora da završi verifikaciju starosti?

Svako ko se takmiči na regionalnim ili nacionalnim turnirima — uključujući i one sa takmičarskim, kolegijumom takmičarskim, životnim, životnim ratom ili članstvom trenera.

Koliko ovo koљta?

Niљta. Ova članska korist je besplatna i to je jednokratan proces koji će ostati važeći sve dok pojedinac održava aktivno članstvo u Super Sportu.

Kako mačevalac dobija age-Verified?

Na Summer Nationals: Super Sport će pružiti opciju da postanete starosno verifikovani na Summer Nationalsu. Tokom celog takmičenja članovi mogu da se pribliћe registracionom delu sa oblikom liиne kartice za proveru starosti na licu mesta.

Online:

  1. Prijavite se na svoj nalog za članstvo https://member.usafencing.org.

  2. Kliknite na moj nalog > proveru starosti.

  3. Otpremite važeći obrazac lične knjige (pogledajte dole navedena najčešća pitanja za prihvatljivu dokumentaciju)

Kada bude odobrena, otpremljena kopija dokumenta će biti uništena. (Detalje pogledajte u nastavku.)

Kada treba da završim proveru starosti?

Što je pre moguće! Mačevaoci koji čekaju na ovaj proces mogu naići na kašnjenja prilikom registracije za regionalne ili nacionalne turnire. Preporučujemo da završite verifikaciju godina što je pre moguće kako kasnije ne biste morali da se stresite.

Ako sam već age-verified, da li je potrebno da ponovo dovršim ovaj proces?

Ne, ne shvataš!

Šta ako mi je potrebna pomoć?

Obratite information@usafencing.org ako imate dodatnih pitanja.

Šta ako imam još pitanja?

Odgovorili smo na još neka najčešća pitanja u nastavku:

Koliиina koju treba da potvrdi Super Sport?

Ne postoji posebna naknada za ovu pogodnost. Verifikacija starosti je jedna od prednosti članstva u američkom mačevanju.

Ko je obavezan da bude starosno verifikovan od strane Super Sporta?

Počevši od Aug. 1, 2024, svi konkurentski tipovi članstva će morati da podnesu dokaz o starosti. Ovo je jednodušan proces i neće morati da se ponavlja godišnje.

Koja dokumentacija je prihvaćena od strane Super Sport za proveru starosti?

  • Izvod iz matične knjige rođenih

  • Vozačka dozvola

  • Pasoš i/ili viza

  • ID koji izdaje država

  • Vojna ID

Napomena: Iako uništimo našu kopiju identifikacije kada se provera završi, članovi takođe mogu da rediguju osetljive informacije kao što su brojevi vozačkih dozvola ili brojevi pasoša pre otpremanja.

Šta se dešava sa dokumentom nakon otpremanja?

Član osoblja USA Mačevanja će pregledati dokument, zabeležiti datum rođenja u našem sistemu kako bi označio zapis pojedinca kao proveren uzrast, a zatim trajno izbrisati otpremljeni dokument iz našeg sistema.

Koliko traje proces da bi neko postao verifikovan u godinama?

Obrada se obično završava u roku od dva poslovna dana ako se obavlja onlajn. Napomena, Super Sport je već vršio proveru za članove koji nas kontaktiraju, počevši od početka ove sezone.

Vlasnik sam kluba i moj sportista nije završio proces verifikacije godina na vreme. Da li će moje osiguranje biti važeće?

Da, pojedinci koji ne završe proces verifikacije starosne dobi zadržaće pristup članskim beneficijama, što uključuje i pokriće osiguranja.

Zašto je izabran ovaj vremenski raspored?

Super Sport je anketirao ključne aktere o procesu provere starosti, a rezultati (koje možete i sami videti ovde) ukazuju na to da članovi zajednice smatraju da bi verifikacija trebalo da bude završena nakon prijavljivanja za članstvo.

To je upravo ono љto radimo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.