Hilton proglašen zvaničnim hotelskim partnerom USA Mačevanja

Hilton proglašen zvaničnim hotelskim partnerom USA Mačevanja

KOLORADO SPRINGS, Kolo. (16. maj 2024. godine) – USA Mačevanje, nacionalno upravno telo za olimpijski i paraolimpijski sport mačevanja u Sjedinjenim Državama, danas je najavilo višegodišnje partnerstvo sa Hiltonom, imenovavši globalnog lidera gostoprimstva Zvanični hotelski partner USA Mačevanja.

Ovo novo partnerstvo okuplja vodeći hotelski brend i Super Sport uoči Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine gde je Super Sport već kvalifikovao pet mačevalačkih timova i 20 individualnih mačevalaca.

Počevši od kasnije 2024, više od 40.000 članova AMERIČKOG Mačevanja i njihove porodice imaće pristup sniženim cenama soba za boravak u objektima Hilton dok putuju za više od 130 usa Mačevanja sankcionisanih događaja širom zemlje svake godine, kao i tokom putovanja na međunarodno takmičenje. Pored toga, putovanja van potreba za mačevanjem će se lansirati kao ekskluzivni popust za članove Super Sport krajem 2024.

Hilton će takođe dodatno uzdići iskustvo boravka proširenjem elitnih beneficija članovima Super Sporta koji se prijave za Hilton Honors, svoj nagrađivani program lojalnosti sa preko 180 miliona članova na globalnom nivou.

„Mačevanje je globalni sport i naše kolo događaja često zahteva opsežna putovanja, ne samo širom Sjedinjenih Država, nego širom sveta“, rekao je generalni direktor USA Feninga Fil Endruz. „Znamo da putovanja mogu da budu iscrpljujuća i najvažnije je da naši sportisti i njihove porodice imaju udobno, prijatno i pouzdano mesto za boravak kad god su na putu. Oduševljeni smo partnerstvom sa Hiltonom, najboljom svetskom ugostiteljskom grupom, kako bismo osigurali da naši članovi imaju sve što im je potrebno da imaju najbolje moguće iskustvo dok učestvuju u sportu koji najviše vole.“

Pored toga, počevši od sezone 2024-25 Super Sport, Hilton će biti poželjan hotel za seriju nacionalnih događaja Super Sport, uključujući Severnoamerički kup, Super Junior/Cadet Circuit, Junior Olympics, D1 & Para Nationals i Summer Nationals & July Challenge.

Hilton postaje šesti partner koji se pridružio partnerskom programu Super Sporta 2024. godine, nakon martovske objave da je Fusion Education Group proglašena zvaničnim „One-to-One Education Partner of Super Sport“, i prethodnim partnerskim objavama sa kompanijama uključujući Avis Budget Group i Bell Bank.

Sedmocifreni partnerski program Super Sport sada se, pored ostalih, može pohvaliti partnerima u kategorijama uključujući automobilski, bankarski, napitak, mačevanje, zdravlje i velnes, visoko obrazovanje, hotelsko gostoprimstvo, sportske performanse i vodu.

Usa Fencing je nacionalno upravno telo za olimpijski i paraolimpijski sport mačevanja u Sjedinjenim Državama. Naša misija je da uzgajamo i promovišemo sport mačevanja u Sjedinjenim Državama, ispoštujemo njegovu bogatu tradiciju i ostvarimo održivu međunarodnu izvrsnost. U USA Mačevanju, naši sportisti su jaki i takmičarski nastrojeni kako na mačevalaškoj traci, tako i u životu — podsetniku da mačevanje pruža fizičku i mentalnu korist koja traje ceo život.

Hilton je vodeća globalna ugostiteljska kompanija sa portfoliom od 23 svetska brenda koji čine više od 7.500 nekretnina i skoro 1,2 miliona soba, u 126 zemalja i teritorija. Posvećen ispunjenju svoje osnivačke vizije da ispuni Zemlju svetlošću i toplinom gostoprimstva, Hilton je u svojoj više od 100 godina dugu istoriju dočekao preko 3 milijarde gostiju, proglašen je najboljim radnim mestom no. 1 na svetu od strane Velikog mesta za rad i bogatstvo i priznat je kao globalni lider na Dow Jones Indeksima održivosti već sedam uzastopnih godina. Hilton je uveo vodeća tehnološka poboljšanja u industriji kako bi poboljšao iskustvo gostiju, uključujući Digital Key Share, automatizovane besplatne nadogradnje soba i mogućnost rezervisanja potvrđenih povezanih soba. Kroz nagrađivani gostujući program lojalnosti Hilton Honors, više od 180 miliona članova koji rezervišu direktno sa Hiltonom mogu da zarade poene za boravak u hotelu i iskustva koja novac ne može da kupi. Uz besplatnu aplikaciju Hilton Honors, gosti mogu da rezervišu boravak, izaberu svoju sobu, prijavljivanje, otključaju svoja vrata digitalnim ključem i odjave se, sve sa svog pametnog telefona. Posetite stories.hilton.com za više informacija, i povežite se sa Hiltonom na Facebook-u, Tviteru, LinkedIn, Instagram i YouTube.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.