USA Fencing, Absolute Fencing Bring Back the International Regional Circuit for Summer 2024 in Wuxi

USA Fencing, Absolute Fencing Bring Back the International Regional Circuit for Summer 2024 in Wuxi

COLORADO SPRINGS, Kolo. — Posle mnogo iščekivanja, Super Sport i Absolute Fencing sa zadovoljstvom najavljuju nastavak Međunarodnog regionalnog kola (IRC) sa letnjom ratom 2024. koja će se održati u živahnom gradu Wuxi u Kini.

Letošnja IRC rata je postavljena za Aug. 3–4 u Međunarodnom izložbenom centru Wuxi Taihu, gde će se mačevaoci u kategorijama Y10, Y12, Y14, Kadet i Junior takmičiti za medalje i važne rang liste koje će im dati skok starta sledeće sezone.

Otkako je IRC debitovao, mačevaoci koji žive u inostranstvu cenili su šansu da se takmiče protiv najboljih bliže kući dok su zarađivali kvalifikacione pozicije na američkim mačevalačkim turnirima. (Dok su dizajnirani za mačevaoce koji žive u inostranstvu, IRC turniri su otvoreni za sve koji imaju članstvo u USA Mačevanju — bilo da žive u SAD ili nekoj drugoj zemlji. Putujete u Kinu ovog leta? Zašto se ne prijaviš?)

Mačevaoci sa međunarodnim konkurentskim licencama: Moći ćete da se registrujete počev od početka registracije 17. maja. To znači da ako ste međunarodni mačevalac i imate međunarodnu konkurentsku licencu, možete se prijaviti za IRC počevši od 17.

Članovi takmičenja (sportisti koji se redovno takmiče/žive u SJEDINJENIM Državama): Moći ćete da obnovite članstvo i prijavite se za IRC počev od 1. Ne brinite — naše mesto je izuzetno veliko, a događaji neće biti zatvoreni. Svi će biti dobrodošli da prisustvuju i ograde se.

Kadetska i juniorska dešavanja

Svi sportisti koji se naрu u top 32 kombinovane IRC liste za Juniora i Kadeta imaju pravo da se takmiиe u ovim takmiиenjima na Julskom izazovu 2025 (deo Letnjeg nacionalnog prvenstva u Milvokiju).

Događaji mladih

Pored toga, međunarodni omladinski sportisti koji se ograde u IRC-u u Y10, Y12 i/ili Y14 ispuniće preduslov za mačevanje u martu 2025.

Za američke sportiste koji žive u inostranstvu koji se ograde u IRC-u u Y10, Y12 i/ili Y14, oni će se kvalifikovati za Letnju nacionalnost za 2025.

Informacije o hotelu: (svi hoteli su preko ili pored Izložbenog centra)

  • 5 Zvezdica: World Hotel Grand Juna Wuxi No. 111, Hefeng Rd. Binhu District, Wuxi, Kina

  • 4 Star: Holiday Inn Taihu New City 77 Qingshu Rd. Binhu District, Wuxi, Kina

  • 3 Star: Holiday Inn Express Taihu New City 77 Qinghu Rd. Binhu District, Wuxi, Kina

Popust hotel Rate uključujući Doručak možete rezervisati: irc@wuxiweiteng.com

Rezervacija hotela putem telefona: +86 17315518691

Datumi turnira: Aug. 3 i 4, 2024

Registracija se otvara: petak, 17. maj 2024.

Krajnji rok za povlačenje: 10 jul 2024

Rok redovne naknade: 17 jul 2024

Ponuđeni događaji: Y10, Y12, Y14, Kadet i Junior

Lokaciju: Međunarodni izložbeni centar Wuxi Taihu – 88 Qingshu Rd. Binhu District, Wuxi

Dodatne informacije u vezi sa proverom opreme biće objavljene narednih meseci. Ukoliko imate pitanja u vezi sa pravilima i propisima, pogledajte stranicu događaja za IRC na member.usafencing.org. Ako i dalje imate dodatnih pitanja možete poslati e-poruku Majklu Aikenu, menadžeru za nacionalne i međunarodne događaje, m.aiken@usafencing.org.

Učešće u IRC-u zahteva jedno od sledećih članstva u USA Mačevanju:

  • Međunarodna konkurentska licenca (ne-SAD) Sportisti) – $115
  • Super Sport Competitive Membership (U.S. Citizens) – $99

Turnir je otvoren za članove USA Mačevanja sa bilo kojim od tih tipova članstva, bez obzira gde živite. To znači da članovi USA Mačevanja koji žive ili u SAD ili u inostranstvu imaju pravo da se takmiče!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.