Trening sa Olimpikom Klinika se vraća, nudeći zlatnu priliku za mlade ograde od folija

Trening sa Olimpikom Klinika se vraća, nudeći zlatnu priliku za mlade ograde od folija

COLORADO SPRINGS, Kolo. — Ove godine, dok se iščekivanje gradi za Olimpijske igre Pariz 2024, postoji uzbudljiva stanica za naše ženske i muške foil timove: dolaze u Kolumbus, Ohajo!

Pre nego što naši sportisti pokažu svoje veštine na najvećoj sportskoj sceni na svetu, nude neverovatnu šansu mladim mačevaocima da se izoštre na klinici „Trening sa olimpijcima“ tokom Letnje nacionalnosti.

Zamislite da učite od nekih od najboljih mačevača u zemlji, manje od mesec dana pre nego što se takmiče za olimpijsku slavu. Manifestacija, ranije poznata kao „Ograda sa Olimpijakos klice“, preimenovana je u bolje hvatanje suštine ovog jedinstvenog iskustva.

Klinike, jedna za Mušku foliju 4. Jackie Dubrovich OLY, Lee Kiefer OLY, Lauren Scruggs, Maia Weintraub, Miles Chamley-Watson OLY, Nick Itkin OLY, Alexander Massialas OLY I Gerek Meinhardt OLY.

Dvočasovne klinike služe kao dobrotvori za timove sa folijama, podržavajući njihovo putovanje na Olimpijske igre Pariz 2024. Naknada uključuje personalizovano uputstvo, a zatim i autogram i sesije slika sa sportistima.

Muška klinika

Datum: 4. jul 2023.

Lokaciju: Columbus Convention Center. Soba # TBD.

Registrujte se ovde

Ženska klinika

Datum: 6. jul 2023.

Lokaciju: Columbus Convention Center. Soba # TBD.

Registrujte se ovde

Molim vas, ponesite punu opremu na kliniku. Za sva pitanja, kontaktirajte Jennifer Yamin, upravnika odreda za folije, J.Yamin@usafencing.org.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.