GhostBed proglašen zvaničnim dušekom usa mačevanja

GhostBed proglašen zvaničnim dušekom usa mačevanja

COLORADO SPRINGS, Kolo. — Dok režim treninga mačevaoca dobija tonu pažnje, postoji jednako važna strana fizičke igre sportiste na kojoj ne bi trebalo da spavate. Zapravo, trebalo bi.

U nodu na važnost sna u oporavku mačevalaca, Super Sport sa ponosom dočekuje GhostBed kao zvanični dušek USA Mačevanja. Ovo uzbudljivo partnerstvo je postavljeno tako da poboljša kvalitet sna naših sportista, pomažući njihov oporavak i učinak, istovremeno koristeći našoj celokupnoj mačevalaškoj zajednici.

„Kvalitetno spavanje je kritična komponenta oporavka sportiste i ukupnog učinka“, kaže generalni direktor USA Mačevanja Fil Endruz. „Partnerstvom sa GhostBed-om osiguravamo da naši sportisti imaju pristup vrhunskim rešenjima za spavanje, pomažući im da nastupe u najboljem izdanju na traci.“

GhostBed, poznat po nagrađivanim dušecima, donosi više od 35 godina stručnosti u stvaranju optimalnih okruženja za spavanje. Njihovi dušeci su dizajnirani sa patentiranom tehnologijom hlađenja i luksuznom udobnošću, što ih čini idealnim i za vruće spavače i za one kojima je potrebna dodatna podrška za bol u leđima. Postoji čak i linija, dizajnirana u partnerstvu sa teniskom legendom Venus Vilijams, koja uključuje Far Infrared Technology (FIT) sloj koji pomaže u promovisanju oporavka, performansi i zdravlja.

Kroz ovo partnerstvo, Super Sport će dobiti deo prihoda od svakog dušeka koji se proda putem našeg ekskluzivnog linka. Ova inicijativa podržava rast i promociju mačevanja širom Sjedinjenih Država, omogućavajući nam da investiramo u razvoj sporta i naših sportista.

Zašto je GhostBed bio pravi za ovo partnerstvo? Kompanija je zaradila brojna priznanja koja su njene proizvode učinila hitom, uključujući:

  • Najbolji dušek za vruće spavače (GhostBed Luxe)

  • Najbolji dušek od memorijske pene za parove (GhostBed Flex)

  • Najbolji dušek za bol u leđima (GhostBed Classic)

  • Najbolji toper za hlađenje (Ghostbed Topper)

Ove nagrade naglašavaju posvećenost GhostBed-a inovacijama i zadovoljstvu klijenata, što je odraz višegodišnjeg istraživanja i povratnih informacija klijenata. Sa više od milion prodatih dušeka i 60.000 pozitivnih pregleda, GhostBed stoji kao lider u industriji dušeka.

Ohrabrujemo sve članove USA Mačevanja da istraže GhostBed-ove opsege dušeka i iskuse prednosti kvalitetnog sna iz prve ruke. Da biste saznali više i obavili kupovinu, posetite Sajt GhostBed.

GhostBed je najnoviji partner koji se pridružio partnerskom programu Super Sporta 2024. Sedmocifreni partnerski program Super Sport sada se, pored ostalih, može pohvaliti partnerima u kategorijama uključujući automobilski, bankarski, napitak, mačevanje, zdravlje i velnes, visoko obrazovanje, hotelsko gostoprimstvo, spavanje, sportske performanse i vodu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.