Čudo iznenadilo Eneja Marinića olimpijskim mestom

Čudo iznenadilo Eneja Marinića olimpijskim mestom

Slovenački teškaš Enej Marinić odahnuo je sada kada je obezbedio mesto na najvećem turniru u karijeri posle svega. Marinić je bio iznenađen prilikom koja je nastala kada je ruski teškaš Inal Tasoev bio primoran da se povuče sa igara jer je Ruska džudo federacija povukla sve svoje sportiste. Prilika za Marinića koji prošle subote ništa nije znao i konačno dobio iskupljujuću reč danas.

Ranije je DžudoInside napisao da za programera u AI ne postoji čak ni digitalno rešenje, ali čuda još nisu izašla iz sveta i Marinić bi mogao da se pripremi za Igre.
Njegov sunarodnik Urska Zolnir je 2004. Kasnije je čak postala olimpijska šampionka 2012.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.