Nokaut nastupi na bokserskom stadionu Lumpinee, potpuni rezultati

Nokaut nastupi na bokserskom stadionu Lumpinee, potpuni rezultati
crni pojas plus

ONE Friday Fights 66 sišao dole unutar Stadiona boksa Lumpinee u petak, 7. Takmičenje od 12 borbi bilo je ispunjeno vrhunskom akcijom borilačkih veština.

Akram Hamidi je pokazao svoju tehničku veštinu u glavnom takmičenju brzom pobedom TKO u prvom kolu nad Kongchai Chanaidonmueangom. Hamidi je ispustio Kongиai sa brilijantnom levicom. Iako je njegov protivnik naišao na prebrojavanje sudija, pritisak kada se borba nastavila bio je preveliki jer je Hamidi neumorno pucao dok nije došlo do prekida.

Kaotaem Fairtex se sveli na nokdaune u svom meču protiv Wanpadej Looksuana. Posle prvog nokdauna, Kaotaem je izašao napolje, tražeći finiš. Na njegovu zaslugu, Vanpadej je preživeo koliko je mogao, ali je poslednji nokaut u drugoj rundi nagovestio kraj.

Jod-IQ ili Pimolsri su možda rano uzdrmani u borbi protiv Mavluda Tifijeva, ali tajlandski sportista se oporavio naletom udaraca u telo protivnika. Tifijev je pokušao da blokira šuteve, ali se Jod-IQ više puta ušunjao dok Tifijev nije pao. Jod-IQ je pobedio jer njegov protivnik nije mogao da ispuni sudiju i zatvorio je prvo poluvreme u svom stilu.

Miao Aoći je bio na poenu i sklonio Šinga Šibatu u drugoj rundi. Šibata je bio težak za uzdizanje iz više nokdauna, ali Miao je jednostavno bio previše koliko nikada nije popustio. Miaoov poslednji nokaut naterao je sudiju da se odleti iz akcije i doneo kineskoj zvezdi veliku pobedu u Bangkoku.

MMA akcija je počela noć praskom sa dve TKO završnice prve runde. U uvodnom takmičenju, Torepči Dongak je pobedio Hirota Masudu pre nego što je Evgenij Antonov održao završnicu laktom islama Kukaeva pre nego što je sudija Herb Din prekinuo akciju.

ONE Friday Fights 66 Full Results

Akram Hamidi def. Kongchai Chanaidonmueang by TKO at 1:41 of the first round

Rambong Sor Therapat def. Muanglao Kiattongyot jednoglasnom odlukom

Kaotaem Fairtex def. Wanpadej Looksuan by TKO at 1:14 of the second round

Ataše Kelasport def. Poye Adsanpatong jednoglasnom odlukom

Petchuanchom Chor Hapayak def. Singudon Detpetsithong by split decision

Rolex Wor Panyawai def. Sitrak Por Paidang jednoglasnom odlukom

Yod-IQ Ili Pimolsri def. Mavlud Tifiyev by KO at 1:58 of the first round

Khunsuek Superbon Training Camp def. Thway Thit Win Hlaing jednoglasnom odlukom

Seksan Fairtex def. Amil Shahmarzade jednoglasnom odlukom

Miao Aoqi def. Shingo Shibata by TKO at 1:21 of the second round

Evgenij Antonov def. Islam Kukaev by TKO at 4:50 of the first round

Torepchi Dongak def. Hiroto Masuda by TKO at 4:39 of the first round

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.