ONE 167: Tawanchai Vs. Nattawut II – Results And Highlights For Every Fight

Tawanchai PK Saenchai Smokin Jo Nattawut

ONE Šampionat je spreman za jedan od svojih najvećih događaja 2024. godine.

Najveća svetska organizacija borilačkih veština emitovaće ONE 167: Tawanchai vs. Nattawut II uživo u udarnom terminu u SAD iz Bangkok’s Impact Arene u petak, 7. juna, a postava sa zvezdama naslagana je od vrha do dna.

U glavnoj atrakciji, svetski šampion u kategoriji perja Muay Thai Tawanchai PK Saenchai stavlja svoje zlato na kocku protiv #3 rangiranog pretendenta „Smokin“ Jo Nattawut u revanšu njihovog kik-boks bangera iz oktobra 2023.

Takođe, aktuelni svetski šampion u letećoj kategoriji Muay Thai i aktuelni kandidat za kik-boks u kategoriji #1 Rodtang Jitmuangnon protiv Denisa „Bosanske napast“ Purića u ko-glavnom takmičenju.

Plus, jedan lagani pokorni svetski šampion u hvatanju Kade Ruotolo debituje za MMA, njegov kolega kralj koji se hvata za leđa Majki Musumeci gleda da se osveti poslednjem čoveku koji ga je pobedio, a japanska superzvezda Masaaki Noiri se prvi put pojavila na promociji.

Za ažurne rezultate i video istaknute sadržaje iz svake borbe na ONE 167: Tawanchai vs. Nattawut II, proverite u nastavku.

Borbena karta


Featherweight Muay Thai World Championship

Tawanchai PK Saenchai
Vs.
„Smokin“ Jo Nattawut


Težina hvatanja (141,25 KG) Kik-boks

Rodtang „The Iron Man“ Jitmuangnon
Vs.
Denis „Bosanska napast“ Purić


Bantamweight Submission Grappling

Mikey „Darth Rigatoni“ Musumeci
Vs.
Gabrijel Sousa


Lagani MMA

Kade Ruotolo
Vs.
Blejk Kuper


Featherweight Kickboxing

Sitthichai „Killer Kid“ Sitsongpeenong
Vs.
Masaaki Noiri


Atomweight MMA

Denice „The Menace“ Zamboanga
Vs.
Noel „Lil’ Majmun“ Grandjean


Lagani MMA

Adrian Lee
Vs.
Antonio Mammarella


Flyweight Muay Thai

Johan „Jojo“ Ghazali
Vs.
Nguyen „No.1“ Tran Duy Nhat


Atomweight MMA

Itsuki „Android 18“ Hirata
Vs.
Victoria „Vick“ Souza


Bantamweight Muay Thai

Johan „Panda Kick“ Estupinan
Vs.
Zafer Sajik


Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.