Vikend 7. jun 2024.

Vikend 7. jun 2024.
Crni pojas plus

Svake nedelje Časopis Crni pojas obaveštava vas o najboljim filmovima borilačkih veština, događajima i borbama iz celog sveta.

Ovo je Lista za praćenje crnog pojasa za vikend 7. juna 2024.

ONE 167: Tawanchai Vs. Nattawut II, 7. Jun 2024.

Watch ONE 167: Tawanchai Vs. Nattawut II on Prime Video, live from Impact Arena, Bangkok, starts – 8PM ET on June 7, 2024. U glavnoj atrakciji, dvojica najopasnijih nokaut umetnika na planeti sastaju se u revanšu visokog uloga – a na liniji je i Svetska titula ONE Featherweight Muay Thai.

ONE 167: Tawanchai Vs. Nattawut II, 7. Jun 2024.
UFC Fight Night: Cannonier vs Imavov, 8. jun 2024.

UFC se vraća u Luivil, Kentaki, prvi put posle više od decenije, donoseći uzbudljivu borbenu kartu kFC Yumu! Centar. Glavni događaj uključuje srednje kategorije Džereda Kenonijera protiv Nasourdine Imavov. Gledaj ESPN+ i Fight Pass.

UFC Fight Night: Cannonier vs Imavov, 8. jun 2024.
GLORY Grand Prix: 8 Man Light Heavyweight Tournament, June 8, 2024

Osmočlani za jednu noć GLORY Light Heavyweight Grand Prix, postavljeno za 8. jun u Roterdam Ahoju u Holandiji, krunisaće najgladnijeg napadača lake kategorije na planeti.

GLORY Grand Prix: 8 Man Light Heavyweight Tournament, June 8, 2024
BKFC Prospect Series: Venis vs Tabakov, 8. jun 2024.

BKFC Prospect Series: Venis vs Tabakov je zakazan za 8. jun 2024. uživo iz Walker Activity Dome, Newcastle. Događaj počinje u 14:00. Pazi na Trillera, Fuboa i BKFC.com

BKFC Prospect Series: Venis vs Tabakov, 8. jun 2024.
Watch Shamrock FC 355 – June 8th 5:30 PM PST
Shamrock FC 355
Gledajte Blood and Bone Limited vreme na Netflixu (uskoro odlazi)

U Los Anđelesu, bivši robičar zauzima podzemni borbeni svet olujom u svojoj potrazi da ispuni obećanje mrtvom prijatelju.

U glavnoj ulozi Su Michael Jai White i Dante Basco

Krv i kost
Američki nindža, SLOBODAN na Tubiju

Vojnik pogođen amnezijom pretvara se u jednočoveka borbenu mašinu, veštu u umetnosti ninjutsua, da sruši prsten trkača oružja.

U glavnoj ulozi Majkl Dudikof i Stiv Džejms

Režija: Sam Firstenberg

Američki nindža
Pogledajte Izbacivača, na Amazon Prime Video (BESPLATNO sa oglasima)

Žilavi izbacivač iz noćnog kluba koji se bori da odgaja svoju 8-godišnju ćerku, gubi kontrolu tokom prepirke sa klijentom i završava u zatvoru, dok mu je ćerka oduzeta. Stvari se neočekivano preokrenu kada Interpol regrutuje Lukasa da sruši holandskog kolovođa koji deluje iz Belgije u zamenu za starateljstvo nad ćerkom.

U glavnoj ulozi Žan Klod Van Dam

Režija: Julien Leclercq

Izbacivač
Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.