Watch The ONE 167: Tawanchai Vs. Nattawut II Weigh-Ins And Hydration Tests

Tawanchai PK Saenchai Jo Nattawut ONE Fight Night 15 14

Tawanchai protiv Nattawut II na Prime Video-u je skoro ovde, i postoji samo jedna poslednja prepreka za 22 sportiste svetske klase koji će se takmičiti u udarnom terminu u SAD ovog petka, 7.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Da bi njihovi mečevi bili zvanični, svaki borac mora da napravi težinu na skali i da podnese uzorak hidratacije kako bi potvrdio da su spremni za bitku u Impact Areni u Bangkoku na Tajlandu.

Navijači mogu da prate postupak uživo gledajući video ispod sa početkom u 6 ujutru ET/3 a.m. PT ovog četvrtka, 6. juna.

U postavi su neka od najvećih imena ONE šampionata, sa velikim okršajem na Svetskom prvenstvu na vrhu liste.

Posle žilet-tesne odluke u njihovom prvom susretu, Tawanchai PK Saenchai braniće svoju svetsku titulu ONE Featherweight Muay Thai protiv sunarodnici tajlandske superzvezde „Smokin“ Jo Nattawut.

Nattawut je šokirao svog sunarodnika snažnim nastupom kasnog obaveštenja kada su se sastali u trileru u tri runde kik-boksa prošlog oktobra, ali sa pojasom na liniji, Takavani jedva čeka da okonča svoje rivalstvo sa naglašenom pobedom ovog puta.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U ko-glavnom događaju, dugogodišnji svetski šampion u letećoj kategoriji Muay Thai Rodtang „Gvozdeni čovek“ Jitmuangnon će se u borbi za kik-boks boriti sa teško pogođenim neprijateljem Denisom „Bosanskom napašću“ Purićem.

Purić već nekoliko godina proziva „Gvozdenog čoveka“ i planira da zabeleži najveću pobedu u karijeri. Međutim, Rodtang želi da „Bosanska napast“ zažali što je potpisao na tačkastoj liniji završivši drskog napadača.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Navijači takođe mogu da se raduju povratku svetskog šampiona u hvatanju u koštac sa jednom mušičarenjem Majkija „Darta Rigatonija“ Musmecija, koji se kreće u bantam kategoriju protiv poslednjeg čoveka koji ga je pobedio Gabrijela Souse.

Susa je poslao udarne talase kroz zajednicu hvatanja kada je predao „Dart Rigatoni“ 2021. Musumeci je od tada u neverovatnim suzama, a ovog petka će tražiti osvetu protiv brazilske zvezde.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Takođe na čestitki, legenda Velike Britanije Lijam „Hitman“ Harison ponovo ulazi u krug protiv Kacukija Kitana, nakon što ga je povreda umalo naterala da ode u penziju, dok jedan lagani pokorni svetski šampion Kade Ruotolo ima svoj željno iščekivani MMA debi protiv Blejka Kupera.

Uz to, bivši svetski šampioni u kik-boksu Sitthichai „Killer Kid“ Sitsongpeenong i Masaaki Noiri će se pomučiti na takmičenju u perjanici, a favoriti navijača Denice „Napast“ Zamboanga, Johan „Jojo“ Ghazali i Itsuki „Android 18“ Hirata su spremni da se takmiče.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Pogledajte kompletnu postavu za ONE 167: Tawanchai vs. Nattawut II na Prime Video ispod, i obavezno pogledajte borbenu kartu koja počinje u 20h ET/5 p.m. PT ovog petka, 7. juna.

Borbena karta za ONE 167

 • (c) Tawanchai PK Saenchai vs. Jo Nattawut (ONE Featherweight Muay Thai World Championship)
 • Rodtang Jitmuangnon vs. Denis Purić (kickboxing – flyweight)
 • Mikey Musumeci vs. Gabriel Sousa (submission grappling – bantamweight)
 • Liam Harrison vs. Katsuki Kitano (Muay Thai – bantamweight)
 • Kade Ruotolo vs. Blake Cooper (MMA – laka)
 • Sitthichai Sitsongpeenong vs. Masaaki Noiri (kickboxing – perjano)
 • Denice Zamboanga vs. Noelle Grandjean (MMA – atomweight)
 • Adrian Lee vs. Antonio Mammarella (MMA – laka)
 • Johan Ghazali vs. Nguyen Tran Duy Nhat (Muay Thai – flyweight)
 • Itsuki Hirata vs. Victoria Souza (MMA – atomweight)
 • Johan Estupinan vs. Zafer Sayik (Muay Thai – bantamweight)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.