Victoria Souza Breaks Down Pivotal MMA Showdown With ‘Very Dangerous’ Itsuki Hirata

Victoria Souza stands in the ring at ONE Fight Night 7

Brazilska tribina Viktorija „Vik“ Souza sprema se za najveću borbu u životu protiv japanske zvezde Itsuki „Android 18“ Hirata 7. juna na ONE 167: Tawanchai vs. Nattawut II na Prime Video.

Taj veoma očekivani atomweight MMA nagib će se srušiti u udarnom terminu u SAD iz Udarne arene u Bangkoku, Tajland.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Nakon što je užareni rekord kroz visoko konkurentnu brazilsku scenu mešovitih borilačkih veština, Souza se dosledno borio da pobedi elitno takmičenje u ONE, idući 1-2 preko tri naleta.

Njena protivnica na ONE 167, Hirata, takođe je posrnula u poslednje vreme, pretrpevši poraze iza leđa od bivših izazivača svetske titule Ham Seo Hee i Ajake Miure.

S obzirom na to da je svaka žena gladna da se odskoči, „Vik“ se priprema za sveodostojni rat i najbolju verziju „Androida 18“ do sada.

Brazilac je nedavno za onefc.com govorio o predstojećem meču:

„Itsuki Hirata je sportista na visokom nivou sa mnogo iskustva u JEDNOJ. Ima odličnu igru i u upečatljivom i u hvatanju. U kojoj god oblasti da se borba razvije, ona će biti težak protivnik, a to je čini veoma opasnom.

„I dok izlazi iz dva uzastopna poraza, znam da će dati sve od sebe u ovoj borbi. Siguran sam da mnogo trenira za ovu borbu.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Victória Souza (@vicksouzamma)

Talentovana džudoka sa upečatljivom igrom koja se stalno razvija, Hirata može da predstavlja probleme za bilo koju atom kategoriju na svetu.

Međutim, Souza i njeni treneri u Double Attack-u pažljivo su proučili japanskog konkurenta i veruju da su identifikovali neke slabosti u njenoj igri.

„Vik“ planira da iskoristi te rupe 7. juna – ali ona neće otkriti svoj plan igre:

„Njene jake tačke su njena rušenja i njeno stajaće kretanje. Kao što rekoh, ona je sportista na visokom nivou i ima kompletnu igru.

„Slabe tačke analizira moj tim i ne možemo da ih otkrijemo, jer ćemo tu napasti da tražimo tu pobedu.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Victória Souza (@vicksouzamma)

Souza očekuje tešku bitku protiv Hirate

Dok je Itsuki Hirata dosta talentovana, Viktorija Souza je uverena da poseduje dobro zaokruženiji i opasniji set veština.

Bivša brazilska šampionka u kik-boksu i česta takmičarka bi Džej Džeja, „Vik“ kaže da će imati prednost u odnosu na „Android 18“ bez obzira kuda ide borba:

„Iako je ona potpuni borac, mislim da sam bolji borac i na nogama i na zemlji. Ako uspem da uložim sve što sam trenirao u praksi, imaću prednost i izaći kao pobednik.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Victória Souza (@vicksouzamma)

Prirodno, Brazilka cilja finiš na ONE 167 – dodatak njenom hajlajt rolni koja već uključuje pet prekida u sedam pobeda u karijeri.

Istovremeno, ona ne očekuje ništa manje od neverovatno takmičarskog susreta protiv Hirate.

Souza je dodao:

„Verujem da će to biti veoma tesna borba, a ko god napravi najmanje grešaka pobediće. Detalji i strategije definisaće pobednika.

„Imam mnogo poverenja u posao koji moj tim i ja radimo. Daću svoj trag u borbi bez zavisnosti od odluke sudija. Ali ako borba ode do kraja, nadam se da ću uspeti da primenim najbolje udarce da bih izašao kao pobednik.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Victória Souza (@vicksouzamma)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.