‘This Is My Time’ – Antonio Mammarella Planning To Spoil Adrian Lee’s Debi At ONE 167

Antonio Mammarella

Italijanska tribina Antonija Mammarele neće biti zaplašena trenutkom kada debituje za JEDAN šampionat na velikoj američkoj udarnoj karti u petak, 7. juna.

U emisiji ONE 167: Tawanchai vs. Nattawut II na Prime Video-u, 24-godišnjak će se povući sa kolegom iz ONE pridošlice Adrijanom Lijem u laganom MMA otpadku u Impact Areni u Bangkoku, na Tajlandu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Pompeo Angelo (@pompeoangelocoach)

Dok Mammarella poseduje obilje amaterskog MMA iskustva i opasan, dobro zaokružen skup veština, veći deo sveta borilačkih veština govori o svom protivniku.

To je zato što je Li sledeći u redu od porodice MMA kraljevske porodice – mlađeg brata do sadašnjeg svetskog šampiona u dve divizije ONE MMA Kristijana „Ratnika“ Lija i bivše svetske šampionke u atom kategoriji „Nezaustavljive“ Anđele Li.

Italijan ima samo poštovanje prema svom neprijatelju, i prihvata ovo mesto visokog pritiska u svom prvom pojavljivanju. Ali uprkos jedinstvenim okolnostima, Mammarella je onefc.com da će njegova borba biti poslovna kao i obično:

„Očigledno poštujem Lija i njegovu porodicu, pošto su veliki borci, ali ovo je moje vreme, a još je bolje da imam veliko ime ispred sebe, tako da će svi videti za šta sam sposoban.

„To je samo još jedan dan u kancelariji. Sigurno, to će biti najveći šou u kojem sam učestvovao, ali sve je to deo posla i spreman sam za ovo.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Antonio Mammarella (@mammarella_antonio)

Pored Lijevog nasleđa, takođe je uživao u ostvarenoj amaterskoj MMA karijeri i osvojio državnu titulu u rvanju – što je dodatno unelo brujanje oko njegovog ONE debija.

Mammarela je, doduše, uveren da su njegovo sopstveno iskustvo i veštine jednako dobre, ako ne i bolje. Posle višegodišnjeg treninga pod možda najboljim italijanskim trenerom – veoma cenjenim Anđelom Pompeom – oseća se spremnim za sve što bi Li mogao da baci na njega:

„Imam snažno amatersko MMA iskustvo. Borio sam se protiv najboljih u Italiji, trenirao pod vođstvom najboljih MMA, rvačkih i BJJ trenera u Italiji.

„Dobro je takmičiti se u rvanju i džiu-džicu, ali MMA je potpuno drugačiji sport.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Antonio Mammarella (@mammarella_antonio)

Sada trenirajući iz MMA Porodičnog borbenog tima u Australiji, Mammarella je siguran da će šokirati svet i smaknuti svog visokog protivnika 7.

Naravno, on juri za prekidom i rado je dao prognozu:

„Završićemo preko KO.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Antonio Mammarella (@mammarella_antonio)

Mammarella kaže da će profesionalno iskustvo biti ključno

Iako se takmičio u mnogim amaterskim MMA borbama, Antonio Mammarela je samo 1-0 kao profesionalac. Njegov 18-godišnji neprijatelj Adrijan Li debitovaće na ONE 167.

Italijan kaže da čak i jedan profesionalni izgled pravi veliku razliku i da mu je potpuno promenio način razmišljanja:

„Pretvaranje u profesionalce je veoma težak korak. Moraš da budeš spreman mentalno više nego tehnički.

„Mislim da važan aspekt nije samo imati profi borbu već biti i profi borac za više vremena od Lija. A sa tim mislim na život, trening i razmišljanje kao profesionalni borac.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Antonio Mammarella (@mammarella_antonio)

Na kraju krajeva, Mammarella prepoznaje monumentalnu priliku pred sobom u tako ranoj fazi svoje obećavajuće mlade karijere, deleći čestitku sa globalnim superzvezdama kao što su Rodtang „Gvozdeni čovek“ Jitmuangnon, i Majki „Dart Rigatoni“ Musumeci.

On planira da isporuči istu vrstu naelektrisanog nastupa koji su jedan navijači očekivali od velikih sportista organizacije:

„Zaista sam uzbuđen zbog događaja. ONE 167 жe biti jedna od najveжih karata ikada. To je takav blagoslov za mene da vidim svoje ime blizu sportista svetske klase koje pratim godinama.

„Iznenadiću sve na svom ONE debiju. Moje borbe su uvek zabavne jer uvek dajem sve.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by MMAFFT (@mmafft)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.