Alyse Anderson To Return Against Victoria Souza At ONE 168: Denver

Alyse Anderson walks out at ONE 157

Intrigantni atomweight MMA nagib je dodat u ONE-in blokbaster povratak u Sjedinjene Države, pošto će se američka tribina Alis „Lil’ Sevidž“ Anderson boriti protiv brazilske atletičarke Viktorije „Vik“ Souze.

Taj meč će se održati 6.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Dobro zaokružena borka sa impresivnim atletskim poklonima i darom za pronalaženje finiša, rodom iz Mičigena Anderson takmičiće se prvi put od poraza visokog profila od aktuelnog svetskog šampiona u atom kategoriji MMA Stamp Fairtex prošlog maja u ONE Fight Night 10.

To takmičenje je takođe održano u Koloradu u sklopu istorijskog debija ONE u SAD, a „Lil’ Sevidž“ se sada nada da će izbrisati sećanje na taj poraz i podsetiti svoje američke fanove šta je čini tako posebnom.

Pre meča sa Stampom, Andersonova je zabeležila pobedu u hajlajtu nad indijskom senzacijom Ašom „Nokaut kraljicom“ Roka, dokazujući da ima veštine da se takmiči sa najboljima od najboljih u ONE šampionatu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Felipe Personal Training (@fefranciscotraining)

Souza je sa svoje strane zabeležila i pomešane rezultate u najvećoj svetskoj organizaciji borilačkih veština.

Nakon što se spotakla protiv pokojne Viktorije Li na svom promotivnom debiju, „Vik“ se odbila šturom odlukom pobedom nad Lindom Darrow. Međutim, u svom poslednjem pojavljivanju na ONE Fight Night 8, odustala je od brze odluke francusko-tajlandskog talenta Noel „Lil’ Monkey“ Grandjean.

Pre nego što se smuva sa Andersonom u Denveru, Brazilka je prvi put trebalo da krene na Itsuki „Android 18“ Hirata 7. juna na ONE 167: Tawanchai vs. Nattawut II na Prime Video, gde će gledati da pokupi zamah.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Victória Souza (@vicksouzamma)

Šta više, meč između Andersona i Souze 6.

Stilski, nijedan sportista nema veće slabosti, a obojica poseduju rezervoare dubokog gasa – stvarajući priliku za nezaboravan rat.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.