Prajanchai vs. Jonathan Di Bella Rebooked For ONE Friday Fights 68

Prajanchai vs. Jonathan Di Bella Rebooked For ONE Friday Fights 68
Crni pojas plus

Jonathan Di Bella i Prajanchai PK Saenchai će imati svoj veoma očekivani obračun u petak, 28. ONE Friday Fights 68 za upražnjeno Svetsko prvenstvo u slamnatoj kategoriji.

Električna utakmica zakazana je za april na ONE Friday Fights 58. Međutim, Di Bela je bila bolesna i nije zadovoljavala zahteve težine i hidratacije. Meč je ukinut, a Di Beli je oduzeto zlato.

Razočaranje što taj meč nije viđen na proleće sada je zamenjeno iščekivanjem za leto.

Obojica će imati dosta motivacije da preuzmu presto u Bangkoku.

Di Bela nesumnjivo želi da povrati titulu koju nikada nije izgubio u ringu. Kanadsko-italijanski napadač je izgledao senzacionalno u svom mandatu u JEDNOM šampionatu pobedama nad Zang Peimijanom i Danialom Vilijamsom.

Prajančai traži slavu u dva sporta.

Tajlandska zvezda je doživela samo jedan poraz u svojoj JEDNOJ karijeri, ali je dobila da se osveti za taj poraz i zaustavila je Džozefa Lasirija nokautom u svom poslednjem izlasku. Prajančai trenutno uživa u pobedničkom nizu od četiri meča protiv elite tajlandskog sveta Muaja.

Dvojica najboljih štrajkača u slami imaće pet rundi da izlože svoje svetske klase upečatljive pred svetskom publikom, a najveća nagrada u tom sportu je na liniji. To je senzacionalan meč koji će doneti više vrućina na leto.

JEDNOG petka Bori se 68 vazduha uživo sa Bokserskog stadiona Lumpinee u petak, 28. juna. Akcija počinje u 8:30 ujutru ET/5:30 ujutru PT na watch.onefc.com.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.