GLORY Light Heavyweight Grand Prix Draw

GLORY Light Heavyweight Grand Prix Draw
Crni pojas plus

Ovog petka, 17. maja, žreb za Veliku nagradu LAKE TEŠKE KATEGORIJE odigraće se uživo iz Amsterdama u Holandiji, a biće dostupan za strimovanje na zvaničnoj SLAVI YouTube kanal.

Osam najboljih lakih napadača u teškoj kategoriji na planeti svi će ići glavom bez glave na uzbudljivom turniru za jednu noć 8.

Žreb će se nastaviti na sledeći način: svih osam boraca će izabrati broj nasumice. Proces selekcije brojeva biće određen zvaničnom RANG-om GLORY sa prvoplasiranim borcem koji bira slučajni broj.

Borac koji izvuče broj jedan potom će se plasmani u prvo četvrtfinale večeri i, što je još važnije, imaće priliku da izazove protivnika. Osporavani borac tada može ili da prihvati ili odbaci borbu.

Ako bude prihvaćena, borba je spremna. Ako bude odbijen, protivnik će tada biti izabran nasumice od svih preostalih boraca koji se u tom trenutku nisu poklopili, uključujući i borca koji se odlučio da odbije tu borbu.

Proces se zatim ponavlja dok se ne postave sva četiri četvrtfinala.

Osam učesnika su:

ŠAMPION SLAVE, Tarik Khbabez (58-10-1, 28 KO)Maroko.

Bivši šampion, Donegi Abena (27-10, 7 KO), Suriname.

Bivši šampion, Sergej Maslobojev (38-6, 23 KO), Litvanija.

Neporažen u SLAVI, Stefan Latesku (17-2, 8 KO)Rumunija.

‘Gospodin Kul’ Ibrahim El Bouni (41-9-1, 22 KO), Maroko.

Divlji & nepredvidivi, Bahram Radžabzadeh (67-2, 59 KO)Azerbejdžan.

Vrhunski francuski laki teškaš, Pascal Toure (20-6, 7 KO)Francuska.

Borac veteran, Bogdan Stoica (58-14, 40 KO)Rumunija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.