Liga profesionalnih boraca najavljuje plej-of PFL Globalne sezone za 2024. godinu

2024 PFL Global Season Playoffs

Ženski flyweight i teškaški plej-of Nešvil Opštinski auditorijum, Nešvil, TN 2.

Laka teškašica i lagani plej-of Hard Rok uživo u Holivudu, FL 16.

Welterweight and Featherweight Playoffs The Anthem, Washington, D.C. August 23

2024 PFL Global Season Playoffs, dostupan uživo preko ESPN platformi u SAD i preko DAZN-a u Kanadi, Evropi i dodatnim premijum sportskim platformama na međunarodnom nivou

Crni pojas plus

Profesionalna boračka liga (PFL) danas je saopštila datume, lokacije i dostupnost ulaznica za plej-of PFL Globalne sezone 2024. PFL sportisti u šest težina divizije gledaće da održe svoje Svetsko prvenstvo i milion dolara u životu.

Plej-of Za profesionalne borce Globalne sezone 2024 počeće u teškoj kategoriji i ženskoj leteće kategoriji 2. avgusta iz Opštinskog auditorijuma Nešvil u Nešvilu, TN. Divizije Lake teške kategorije i lajtmotiva će 16. avgusta odvesti u PFL SmartCage iz Hard Rock Live-a u Holivudu, Fl, a divizije Velter kategorije i Perja će zatvoriti plej-of PFL Globalne sezone 2024.

2024. je zabeležila najteži test u MMA, PFL Global Season, postala je još čvršća kada su se sportisti Belatora i PFL Europe pridružili fraju. Na kraju 12 elitnih sportista može da traži mesto na „Najbogatijoj noći u MMA“ Svetskom prvenstvu PFL 2024

„Akcija PFL plej-ofa je druga po redu, a najbolji sportisti u tom sportu bore se za šansu da nastave svoja milionska šampionska putovanja“, rekao je generalni direktor PFL Piter Marej. „PFL je uzbuđen što će u Nešvil, Majami i Vašington 2024. PFL Global Season Playoffs win and advance format is the epitome of meritocracy.“

Put do PFL Svetskog prvenstva 2024. godine i torbica od milion dolara koja dolazi uz njega počeće terenom od 24 borca u šest divizija. U svakoj od tri takmičenja u plej-ofu nastupiće četiri najbolja borca u dve težine divizije koje se bore da zasluže mesto na PFL Svetskom prvenstvu 2024.

Druga polovina PFL Globalne sezone 2024 počinje u četvrtak, 13. juna iz Mohegan Sun Arene u Uncasvilleu, CT sa nastavkom akcije 21. juna u Solt Lejk Sitiju i 28. juna u Južnoj Dakoti.

Plej-of PFL Global Season i Global Season 2024 dostupan je uživo preko ESPN platformi u SAD i preko DAZN-a u Kanadi, Evropi i dodatnih premijum sportskih platformi na međunarodnom nivou.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.