Film ‘Borderlands’ donosi živahnu akciju iz serije video igara Looter Shooter (TREJLER)

Film 'Borderlands' donosi živahnu akciju iz serije video igara Looter Shooter (TREJLER)
Crni pojas plus

Datum izdavanja: 9. avgusta 2024.

Neizmerno popularna igra Gearbox „looter shooter“ premašila je 75 miliona primeraka u prodaji, nagnavši neto prihode koji premašuju milijardu dolara.

Dok je režiser Ilaj Rot najpoznatiji po prizemljenom užasu, ovog puta se hvata u koštac sa video igrama i akcijom, donoseći u život Ivice Serije.

Dok igre imaju upečatljiv, cel-nijansiran izgled, ovo je igra uživo u kojoj igraju Kejt Blančet, Džejmi Li Kertis, Arijana Grinblat, Kevin Hart i Džek Blek. Što nam govori da bi i to trebalo da bude smešna vožnja!

Oduševljeni fanovi željno iščekuju prelazak ove voljene franšize video igara na srebrni ekran, posebno zaintrigiran time kako će biti preveden karakterističan vizuelni stil.

Sa ručno nacrtanom teksturom i živopisnim bojama, igra nudi jedinstveno gejming iskustvo koje se retko poklapa na drugim mestima. Iščekivanje raste dok se pojavljuju detalji o filmu, obećavajući nenadmašno kinematografsko putovanje. Slično tome, neonska, brza vibrance á la Pobesneli Maks je prisutan u novom filmu.

Predvođeni zvezdanom postavom i posadom, kako ispred tako i iza kamere, i mogu se pohvaliti udarnim letnjim slotom za puštanje zajedno sa naelektrisanjem prikolice.

Ovo je Borderlands filmski trejler.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.