Finalizovana velika borbena karta lake kategorije u teškoj kategoriji

Finalizovana velika borbena karta lake kategorije u teškoj kategoriji
Crni pojas plus

Osmočlani za jednu noć GLORY Light Heavyweight Grand Prix, postavljeno za 8. jun u Roterdam Ahoju u Holandiji, krunisaće najgladnijeg napadača lake kategorije na planeti.

Osam učesnika su:

  • ŠAMPION SLAVE, Tarik Khbabez (58-10-1, 28 KO)Maroko.

  • Bivši šampion, br. 1 Donegi Abena (27-10, 7 KO), Suriname.

  • Bivši šampion, br. 2 Sergej Maslobojev (38-6, 23 KO)Litvanija.

  • Neporažen u SLAVI, br. 3 Stefan Latesku (17-2, 8 KO)Rumunija.

  • ‘Gospodin Kul’ br. 4 Ibrahim El Bouni (41-9-1, 22 KO)Maroko.

  • The wild & unpredictable, No. 5 Bahram Radžabzadeh (67-2, 59 KO)Azerbejdžan.

  • Vrhunski francuski laki teškaš, br. 6 Pascal Toure (20-6, 7 KO)Francuska.

  • Borac veteran, br. 7 Bogdan Stoica (58-14, 40 KO)Rumunija.

Takođe danas potvrđeno, bivši izazivač privremene titule Mohamed Amine (29-7, 16 KO) će preuzeti debi Cem Caceres Aygun (15-1, 12 KO) u rezervnom naletu za Gran Pri i, sveže od njegove ogromne pobede u Parizu, Maroko Sofiane Abdelkhalek (4-2-1, 2 KO) preuzima svog sunarodnika Ilijaš Čakir (16-4-1, 6 KO) u funkciji na preliminarnoj kartici.

Na drugim mestima, sudar Turske u teškoj kategoriji Murat Ajgun (32-3, 8 KO) i Rico Verhoeven trening partner Ionut Iancu (28-9, 10 KO) Rumunije će se održati u ko-glavnom mestu događaja dok maroko Ilijas Hamuš (34-6, 7 KO) lica u usponu francuske zvezde Ramy Deghir (6-1, 1 KO) u prvih deset okršaja u srednjoj kategoriji.

Navijači u Holandiji moći će da gledaju uživo ekskluzivno na Videolandu, na DAZN-u u Francuskoj & Belgiji, Bally Live-u u Severnoj Americi, a putem svetskog PPV-a na TrillerTV.com. Za sve informacije o emitovanju posetite GLORYKickboxing.com.

GLORY Light Heavyweight Grand Prix Fight Card
Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.