Reports Circulating Regarding Muhammad Mokaev Vs. Manel Kape At UFC 304

Reports Circulating Regarding Muhammad Mokaev Vs. Manel Kape At UFC 304

UFC 304 bi trebalo da se održi 27. jula u Mančesteru u Engleskoj, a sada se čini da će se na glavnoj karti sastati top deset takmičara u letećem kategoriji Muhamed Mokaev i Manel Kape.

Mokaev vozi trku 11-0 u profesionalnom MMA, sa 6 UFC pobeda, a najskorije je zasluženo doneo jednoglasnu odluku pobedom nad Aleksom Perezom u martu. Isto tako, Kape je u svom nizu, beleži pobede u poslednja 4 meča. Međutim, niz otkazanih nastupa rezultirao je neizbežnim nedostatkom aktivnosti, a njegova poslednja borba dogodila se u septembru 2023.

Vest o utakmici Mokaev je obelodanio početkom nedelje na društvenim mrežama, a kasnije je MMA Narkoman izvestio da postoji verbalni dogovor. Međutim, u ovom trenutku, promocija nije bila zvanična.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by MOKAEV M•57 (@mokaev_muhammad)

UFC 304 će biti prvo putovanje organizacije u Englesku do sada ove godine, a kartica počinje sasvim lepo da se uobličava. Pored toga, borbe će biti prvi sportski događaj koji će se srušiti pod jarkim svetlima Co-op Live, najveće zatvorene arene u Velikoj Britaniji.

S tim što je vest o glavnom događaju čestitke između Engleza Arnolda Alena i Gige Čikadze takođe stigla baš prošle nedelje, čini se da bi kartica trebalo brzo da se popuni u narednim nedeljama.

Najnovija UFC 304 kartica:

  • Glavni događaj: Arnold Alen protiv Giga Čikadzea
  • Muhamed Mokajev protiv Manela Kapea
  • Natanijel Vud protiv Danijela Pinede

SlikaSlika

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.