Tim Graso protiv tima Ševčenko počinje 4. juna na ESPN+

Tim Graso protiv tima Ševčenko počinje 4. juna na ESPN+
Crni pojas plus

Poslednja sezona UFC-ovog dugogodišnjeg rijaliti serijala „The Ultimate Fighter“, trebalo bi da očara ljubitelje mešovitih borilačkih veština širom sveta počev od 4. juna 2024. godine. Ove sezone, pod oznakom „The Ultimate Fighter: Team Grasso vs. Team Shevchenko“ i poznat i kao TUF 32, emituje se na ESPN-u i ESPN+, u kojem nastupaju vrhunski treneri aktuelnog UFC šampiona u leteća kategorija Aleksa Graso i strašna bivša šampionka Valentina Ševčenko.

U ovoj sezoni 32 Ultimate Fightera, Tim Graso je kormilar dinamičnog Aleksa Grasa, čije su je nedavne pobede u oktagonu podstakle na vrhunac divizije u leteću kategoriju. Predviđa se da će njen trenerski stil odražavati njen oštar, strateški pristup borbi, naglašavajući agilnost i preciznost.

Protiv nje je Valentina Ševčenko iz tima Ševčenko, proslavljeni borac poznat po svojoj svestranosti i snazi u više disciplina borilačkih veština. Očekuje se da će njeno veliko iskustvo u borbama sa visokim ulozima ponuditi njenom timu neprocenjivu perspektivu u rukovanju pritiskom i nedaćama.

Ove sezone biće prikazani talenti muških perja i srednjih kategorija. Na spisku perja uključuje Edvina Kupera juniora, poznatog po svojoj eksplozivnoj moći; Nejtan Flečer, tehnički borac sa istančanim taktičkim umom; i Zigimantas Ramaska, zapažen po svojoj elastičnosti i prilagodljivosti.

Grupa srednje kategorije je podjednako impresivna, u kojoj nastupa Omran Čaban, koji donosi visokooktanski stil borbe; Šamidkhan Magomedov, poznat po svojoj veštini hvatanja; i Robert Valentin, dobro zaokruženi sportista sa reputacijom žestoke konkurentnosti.

Odražavajući globalnu privlačnost MMA, ovosezonska glumačka ekipa uključuje borce iz 14 različitih nacionalnosti, dodajući bogatu raznolikost stilova i tehnika borbe. Ovaj međunarodni ukus ne samo da pojačava konkurenciju, već proširuje i privlačnost emisije svetskoj publici.

Snimanje sezone počelo je u martu 2024. u Las Vegasu u Nevadi, postavljajući uslove za niz intenzivnih bitaka i priča o ličnom rastu. Dok se ovih 16 takmičara suočavaju pod vođstvom Grasa i Ševčenka, gledaoci mogu da očekuju uzbudljivu mešavinu drame, strategije i elitnih borbi od sledeće generacije UFC zvezda.

Ostanite uz premijera 4.

Evo kompletne liste Boraca za TUF Sezonu 32

Perjane težine

Srednje kategorije
Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.