Lokalni heroj Hoakin Bakli obećava epski nokaut u obračunu u Sent Luisu ove subote

Joaquin Buckley
Crni pojas plus

San Hoakina Baklija se ostvaruje. Na ranijoj konferenciji za novinare, rodom iz Sent Luisa je dao hrabar zahtev Dejni Vajtu za tuču u rodnom gradu – mestu gde se poslednji put borio 2018. godine.

Njegova želja je ispunjena, ne kao glavni događaj, već kao jednako uzbudljiv ko-glavni meč. Bakli je spreman da sruši kuću, očekujući da će isporučiti zapanjujući nokaut koji bi mogao da redefiniše njegovu karijeru.

Pred borbu protiv nadmašujućih Nursultona Ružiboeva, Baklijeva priprema nije bila ništa manje nego intenzivna. Uprkos nedostatku visine, uveren je da će ga njegova nokaut moć proći. Ruziboev, koji stoji na impozantnih 1800″,unosi strašan rekord u Oktagon, ali Bakli je neodlučan, obećava nezaboravnu predstavu za koju neće biti potrebna sudijska intervencija.

Pre samo pet nedelja, Bakli je ostvario pobedu nad Visenteom Lukeom koja je definisala karijeru, što ga je podstaklo na plasman u velter kategoriju.

Sada, dok se suočava sa Ruziboevim, on se ne bori samo za još jednu pobedu već i za svoju budućnost u UFC-u, sa ciljem da preskoči redove i očara rastuću bazu navijača. S tim što su oba borca poznata po završnoj sposobnosti, ovaj meč je zagarantovano eksplozivan.

Baklijev okršaj sa Ruziboevim je prilika da postane superzvezda. Dok ulazi u Oktagon, jasno je da je Bakli spreman da iskoristi trenutak i isporuči nokaut koji će odjeknuti daleko izvan njegovog rodnog grada.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.