Zbog povrede rebara Luthando Biko će odložiti HRABRI CF debi, obećao da će se vratiti jači

Zbog povrede rebara Luthando Biko će odložiti HRABRI CF debi, obećao da će se vratiti jači
Crni pojas plus

Ljubitelji MMA će morati još malo da sačekaju da vide Luhanda Bikoa unutar kaveza HRABRE borbene federacije pošto je bio primoran da se povuče sa kartice HRABROG CF 82 na Mauricijusu zbog povrede rebara.

Biko, bivši osvajač zlatne medalje Komonvelta u Džudou, trebalo je da debituje za hrabru CF protiv Gruzijke Bidzine Gavašelišvili u veoma očekivanom meču u Leteću 11.

Međutim, Južnoafrikanac je otkrio da ga je nesrećna povreda naterala da se povuče iz borbe. Biko je takođe istakao da se raduje oporavku svog HRABROG CF debitantskog posta.

“Žalosno je što imam ovu povredu pred najveću borbu u životu. Naporno sam trenirala i tužna sam što moram da odložim, ali ne mogu da prođem kroz to. To ne bi bilo fer prema mojim navijačima, mom protivniku i sebi. Radujem se povratku vrlo brzo i krećem svojim putem ka pojasu“, rekao je Biko.

Jedan od najboljih MMA boraca u Africi, Biko je nedavno potpisao sa najniћnijim MMA organizacijom na svetu i nadao se da жe skoиiti na svoje putovanje ka HRABROJ CF Flyweight tituli u BRAVE CF 82.

Uprkos ovom neuspehu, HRABRI CF 82 može se pohvaliti impresivnom postavom, pod naslovom istorijski okršaj trilogije između Hozea ‘Šortija’ Toresa i Nkosija Ndebelea. Na festivalu će takođe biti održan ključni obračun u Bantam kategoriji između Nikolasa Hvandea i promotivnog debitanta Karšeda Nazarova, zajedno sa još nekoliko uzbudljivih mečeva.

Ovom manifestacijom obeležen je debi Borbene federacije HRABRIH na Mauricijusu i četvrti događaj organizacije na afričkom kontinentu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.