Sedrik Doumbe-Willis Rivalstvo se zahuktalo pre serije Bellator Champions: Paris Showdown

Sedrik Doumbe-Willis Rivalstvo se zahuktalo pre serije Bellator Champions: Paris Showdown

Manje od dve nedelje pre njihovog meča u velter kategoriji na predstojećem takmičenju Belator Čempionšipa u Parizu, u Francuskoj 17.

Doumbe, koji će se takmičiti pred publikom u rodnom gradu u Accor Areni vraća se u akciju nešto više od dva meseca nakon što je pretrpeo kontroverzni poraz zbog povrede protiv Baissangour Chamsoudinova, gledaće da se povrati od svog prvog poraza pod transparentom PFL/Bellator.

Francuska upečatljiva senzacija, koja poseduje profesionalni rekord od 5:1 sa svim svojim pobedama koje dolaze nokautom, prvobitno je trebalo da se suoči sa Derekom Andersonom, ali je potres u poslednjem trenutku doveo do toga da vilis uskoči.

Sigurno je da nema izgubljene ljubavi izmeрu dva kandidata u velter kategoriji.

Tokom njihovog virtuelnog medijskog konferencijskog poziva, Doumbe i Willis su gubili malo vremena jedno na drugo.

„Ja sam borac, rođen sam da se borim, rođen sam da nokautiram ljude“, otvoreno je rekao Doumbe. „Rođen sam da nokautiram Džalil tako da ću to i uraditi.“

Čovek pod nadimkom „Najbolji“ imaće prednost domaćeg terena u noći borbe, ali tvrdi da će na svojoj strani imati i američke navijače protiv američkog protivnika.

„Francuska me čeka, sva francuska gomila, francuski narod pa čak i američki narod čekaju da ga nokautiram“, tvrdiO je Doumbe. Radiću ono što najbolje znam, otkinuću mu glavu, začepiti usta i poslati ga nazad u SAD.“

Vilis se, sa svoje strane, nije suzdržao ni u razgovoru.

„Koliko puta neko uđe u bilo čije dvorište i dominira i uradi neke (eksplicitne) i bude veličan zbog toga i ne bude zatvoren?“ Vilis je rekao?

Iskusniji od dvojice boraca, Vilis dolazi sa profesionalnim rekordom 16-5 sa pet pobeda koje dolaze nokautom.

Doumbe će verovatno biti najveće ime sa kojem će se Vilis suočiti, i on je samo zahvalan na prilici.

„Rođen sam da se borim, ovo je mnogo drugačije od borbe u komšiluku idem u inostranstvo tako da prihvatam to (eksplicitno)“, izustio je Vilis. „Rođena sam da izađem na ulicu, probudim se, požurim, uradim ono što moram i izađem i donesem kući hleb za svoju porodicu.“

Govedina se od tada prelila na društvene mreže, a Vilis tvrdi da je Doumbe zabrinut.

„Radim ovo dovoljno dugo da zavirim kada je (nindža emoji) zabrinut za mene“, napisao je Vilis u priči objavljenoj na njegovom Instagram nalogu. „Svi ga hipite i 17.

Vilis je nastavio tako što je objavio još jednu priču na kojoj je pisalo „Sedrik t’es mort.“, što znači „Sedrik, mrtav si“. Kada se prevede sa francuskog na engleski.

„LOL, jadniиe. Ne zna šta da očekuje“, odgovorio je Sedrik u svojoj priči.

S tim što nivo smeća govori da su se ovo dvoje upustili, navijači bi trebalo da očekuju vatromet kada konačno podele kavez u Parizu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.