Najbolje slike iz ONE Fight Night 22: Sundell vs. Diachkova

Smilla Sundell Natalia Diachkova ONE Fight Night 22 78

Bilo je to još jedno zabavno veče akcije u ONE Fight Night 22: Sundell vs. Diachkova na Prime Video-u. Čestitka je pala u udarnom terminu u SAD u petak, 3. maja, i sigurno će navijačima brujati narednih nedelja.

U glavnoj disciplini, bivša svetska šampionka u ženskoj slami Muay Thai Smilla „The Hurricane“ Sundell savladala je duhovitu uvodnu rundu od ruske nokaut umetnice Natalije „Karelian Lynx“ Dijačkove i zabeležila zapanjujuću pobedu u drugom kolu TKO.

19-godišnji švedski fenomen okupio se da prizemlji naglašenu levu udicu na telo koje je presavilo Dijačkovu i zvanično završilo borbu sa samo jednom sekundom preostalom na poziciji.

U ko-glavnom događaju, kirgistaska zvezda u usponu Akbar Abdulaev trijumfovao je u bici neporaženih MMA perjanica. „Bakal“ je nokautirao Turca Halila Amira smrskanim levim udicom u drugoj rundi, da bi publika ostala zatečena.

Proživite svu akciju sa ikoničnog Bokserskog stadiona Lumpinee u Bangkoku, Tajland, ljubaznošću naših fotografa pored ringa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.