Profesionalna Fighters League debituje u Južnoj Dakoti 28. juna, sa PFL Global Season Action 2024

Profesionalna Fighters League debituje u Južnoj Dakoti 28. juna, sa PFL Global Season Action 2024

„Najteži test u MMA“ PFL Global Season 2024 debituje u Sanford Pentagonu u Sijuks Folsu, SD 28. juna akcijom Velter kategorije i Pera

U glavnom događaju sastaju se Brendan Loughnane i Justin Gonzales

Logan Sorli iz Južne Dakote suočava se sa Laureanom Staropolijem u velter kategoriji

2024 PFL Global Season, Available Live Across ESPN platforms in the U.S. and via DAZN in Canada, Europe and additional premium sports platforms internationally

Crni pojas plus

Profesionalna borbena liga (PFL) danas je saopštila da će Sanford Pentagon u Sijuks Folsu, SD biti domaćin akcije PFL Global Season 2024 u petak, 28. juna borbama u divizijama Velter kategorije i Perja.

Na glavnom događaju večeri nastupiće šampion PFL Perja 2022, ponos Mančestera Brendana Loughnanea koji se suočava sa Džastinom Gonzalesom. Loughnane trenutno sedi na vrhu pozicije PFL Featherweight-a i gledaće da obezbedi put u PFL plej-of 2024. gde nas čeka šansa za još jednu svetsku titulu i nagradu od milion dolara.

Na noćnom ko-glavnom događaju videće se sopstveni veteran Južne Dakote i veteran Belator Logan Storli na Laureanu Staropoliju. Storli, rodom iz Rozilna koji se bori van Vebstera, SD drži profesionalni rekord od 15 pobeda protiv samo tri poraza, gleda da uđe u plej-of PFL lige u svojoj prvoj sezoni sa Ligom.

„Najteži test u MMA, PFL Global Season, dolazi u Južnu Dakotu prvi put ikada“, rekao je generalni direktor PFL Piter Marej. „Oduševljeni smo što ćemo doneti najuzbudljiviji brend mešovitih borilačkih veština, PFL Global Season, u Južnu Dakotu na našu poslednju manifestaciju PFL Regular Season. 28. juna, PFL plej-of bertovi vise u ravnoteži dok sportisti PFL-a gledaju da nastave svoje putovanje od milion dolara.“

Druga polovina PFL Globalne sezone 2024 nastavlja se 28. juna, iz Sanford Pentagona sa Velter kategorijama i Perjacima u akciji. Na čestitki će se nalaziti lideri divizije Brendan Loughnane, Gabriel Braga, Don Madge, Magomed Umalatov i Murad Ramazanov koji se vraćaju akciji Global Season.

2024 PFL Global Season event ulaznice za Sanford Pentagon biće dostupne u ponedeljak, 6. maja samo na Upravnik tiketa.

2024 PFL Global Season dostupan je uživo preko ESPN platformi u SAD i preko DAZN-a u Kanadi, Evropi i dodatnim premijum sportskim platformama na međunarodnom nivou.

Puna borbena karta

Brendan Loughnane v Justin Gonzales

Logan Storley v Laureano Staropoli

Magomed Umalatov v Brennan Ward

Gabriel Braga v Bubba Jenkins

Murad Ramazanov v Šamil Musaev

Timur Khizriev v Enrique Barzola

Goiti Yamauchi v Andrey Koreshkov

Kai Kamaka v Pedro Carvalho

Don Madge v Neiman Gracie

Adam Borics v Brett Johns

Enrike Barzola v Brett Johns

Alternativna borba velter kategorije

Zach Juusola v Luca Poclit

Jordan Oliver v Isaiah Hokit

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.