‘The Crow’ 2024 remake 30 years later (What We Know & TRAILER)!

'The Crow' 2024 remake 30 years later (What We Know & TRAILER)!

Datum izdavanja: 7. jun 2024.

Ljubitelji filma i Brus Lija svečano se prisećaju tragične nesreće tokom 1994 godine Vrana Proizvodnje. Brendon Li je umro od rane na setu, izazvane kvarom vatrenog oružja. Li je imao još samo tri dana obavezno snimanje. Da završim film, kaskaderski dvojnik Čeda Stahelski a Džef Kadiente je bio stend-baj; specijalni efekti korišćeni su da im daju Lijevo lice. Tragično kako je bilo: „Lijeva smrt na setu utrla je put preminulim glumcima da završe ili imaju nove predstave, pošto su pionirske CGI tehnike korišćene za završetak Vrana.“

Crni pojas plus

30 godina kasnije, 2024. dobijamo remejk Vrane

Prvobitno predviđeno za ovo mesto je bilo Džon Vik spinoff Balerina, ali Lionsgate je odlučio da odloži njegovo puštanje na slobodu do 2025. Umesto toga, izabrali su da debituju Vrana 7. juna 2024.

Ova rata služi kao restart za franšizu, prepričava priču o Eriku Dravenu. U originalnom stripu, Erik i njegova verenica Šeli su žrtve napada bande, što je rezultiralo njihovom smrću. Erik je vaskrsao vranu da osveti njihova ubistva koristeći svoje novootkrivene sposobnosti.

Bil Skarsgard preuzima ulogu Dravena, dok FKA Tvigs prikazuje Šeli. Glumačka ekipa takođe uključuje Denija Hjustona (slučajno, polubrata jednog Balerina član glumačke ekipe, Anjelica Hjuston!), Džordan Bolger, Lora Birn i Sami Buajila. Sanders, poznat po režiji akcije uživo Duh u ljusci film i Snežana i Lovac, kormilari ovim projektom.

Ostanite uz nas Vrana (2024) recenzija. U međuvremenu pogledajte prikolicu ispod:

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.