Reece McLaren očekuje uzbudljiv obračun u ONE Fight Night 22

Reece McLaren očekuje uzbudljiv obračun u ONE Fight Night 22
Crni pojas plus

Kandidat broj 4 će morati da zaustavi Kineskinja Hu Jonga kako bi održao tempo i napravio sledeći korak napred ka svom konačnom cilju. A australijski sportista zna da će morati da preživi teške ruke „Vučjeg ratnika“ da bi pokupio pobedu.

„Da, izgleda kao odličan napadač, ima veliku desnu ruku i ljulja se za ograde. Baca kuhinjsku sudoperu na tebe kad baca,“ Meklaren je rekao za ONE.

Sa Hu-ovim dolaskom u diviziju, McLaren vidi šansu da zaustavi svoj hipe voz pre nego što se otkotrlja predaleko niz prugu. Uzurpirajući svoj zamah, „Munja“ planira da skoči na prednji deo linije za mušičarenje.

„Mislim da je u nizu pobeda od tri borbe. Upravo je pobedio momka koji je pobedio Juju (Vakamatsu), tako da je ovo velika prekretnica za mene i njega, verujem. Da, granica neba posle ovoga ako uspem da dobijem glavom“, rekao je kandidat u letećem štekoj kategoriji.

Meklaren je u poslednjih godinu dana stezao svoju upečatljivu igru uz pomoć Džona Vejna Para, ali Meklaren i dalje zna gde mu je hleb namazan puterom.

Sa „Vučjim ratnikom“ koji poseduje vrhunsku moć, Australijanac je više nego spreman da iskoristi svoje superiorno hvatanje 3.

„Iskreno, mislim da sam preleteo drva preko većine rangiranih „ONE Championship flyweights“ u aspektu hvatanja. Jiu-jitsu, podnesci, da, dajte mi centimetar, i uzeću tu milju“, rekao je Meklaren.

Sa samopouzdanjem u svojoj igri na terenu, Meklaren očekuje odlučujući rezultat koji će uznemiti navijače.

„Uključite se i videćete. Mislim da će to biti bashing“, jasno je izjavio Meklaren.

Titula je bila nedostižna, a Meklaren se ne stidi da želi pukotinu protiv Demetrious Johnsona i ONE Flyweight MMA Svetske titule. Međutim, meč se jednostavno još uvek nije ostvario.

Dok je san još uvek živ, Meklaren se trudi da ne razmišlja previše unapred dok konačno ne postane stvarnost.

„Da, uvek mislim da me jedna borba udaljava od (pogotka za Svetsku titulu). Iskreno, trudim se da ne razmišljam previše o tome. Uzimam samo jednu po jednu borbu. Iskreno, posle presvlačenja kampa, Nove godine, toliko smo spremni da samo uđemo i razbijemo sve“, prokomentarisao je Australijanac.

Titula mu nije jedina stvar na pameti. Meklaren takođe želi da se osveti poznatim neprijateljima.

Bez obzira da li će borba za titulu biti sledeća ili ne, „Munja“ zna da ima opcije koje će ispuniti njegovu želju da se takmiči na globalnoj sceni.

„Želeo sam taj revanš Denija (Kingada) od prvog dana, a on se krije u tim planinama. Voleo bih da ga vratim Sa Jujom. To je bila paklena borba i mislim da ćemo se boriti još jedan pakleni meč, pa ćemo videti ko se najviše popravio“, rekao je Meklaren.

„Znam da sam se definitivno popravio od tog, i definitivno se popravio od tog. Ali da, osećam novu taktiku, novu sebe. Biće to drugačija priča za obojicu.“

ONE Fight Night 22 airs live on Prajm video u petak, 3. maja. Manifestacija je besplatna za sve članove Amazon Prajma sa sedištem u SAD i Kanadi i počinje u 20 časova ET/5 popodne PT.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.