Anker Partners with UFC as Official Charging Partner in the Middle East and Africa

Anker Partners with UFC as Official Charging Partner in the Middle East and Africa
Crni pojas plus

Anker, globalni lider u tehnologiji mobilnog punjenja, i UFC, premijerska organizacija mešovitih borilačkih veština, najavili su novo partnerstvo. Anker je proglašen „zvaničnim partnerom UFC-a za punjenje“ za Bliski istok i Afriku. Ova saradnja naglašava zajedničku posvećenost izvrsnosti, brzini i pouzdanosti, preslikava intenzivnu energiju UFC-ovih događaja.

Ova godina je ključna za UFC, s obzirom da je domaćin svog prvog takmičenja u Rijadu, Saudijska Arabija— UFC FIGHT NIGHT: WHITTAKER protiv CHIMAEVA 22. Sezona će se nastaviti sa još dva događaja u Abu Dabiju, naglašavajući ekspanziju UFC-a u regionu.

Ovi događaji trebalo bi da očaraju preko 700 miliona obožavalaca širom 170 zemalja, prikazujući Ankerovu ulogu u napajanju ovih značajnih sportskih događaja svojim naprednim rešenjima za punjenje. Nik Smit, UFC-ova VP za međunarodni poslovni razvoj, izrazio je uzbuđenje zbog integrisanja Ankerove inovativne tehnologije kako bi se poboljšalo iskustvo fanova na ovim kritičnim događajima.

Fajsal Šah, generalni direktor kompanije Anker Innovations MEA, naglasio je da partnerstvo odražava Ankerovu posvećenost energizaciji života izvan samo punjenja uređaja. Ova inicijativa ne samo da donosi najmodnu tehnologiju u sportsku arenu, već i nadušćuje duh konkurencije i elastičnosti koji dele oba brenda.

Kako se UFC širi na globalnom nivou, Anker će osigurati da svaki događaj ostane naelektrisan, pružajući suštinska rešenja moći i navijačima i sportistima, držeći ih povezanim sa svakim trenutkom uzbuđenja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.