Otkrivena puna karta za ONE petkom tuča 61. maja

Jaosuayai Sor Dechapan Petsukumvit Boi Bangna ONE Friday Fights 46 96

Još jedno veliko veče akcije je poređano za ONE Friday Fights 61 3.

Baš kao što su navijači očekivali od nedeljnog događaja na Bokserskom stadionu Lumpinee u Bangkoku, na Tajlandu, karta je naslagana sa elitnim Muay Thai, koji se može pohvaliti sa 10 udaraca u „umetnosti osam ekstremiteta“ plus dva prateća MMA takmičenja.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U glavnom noćnom događaju, Petsukumvit Boi Bangna preuzima Duangsompong Jitmuangnon u letećem muay Thai okršaju dvojice muškaraca koji su dosledno vodili uzbudljive bitke u svojim udarnim izlascima u Aziji.

Dvostruki stadion Radžadamnern Muay Thai svetski šampion Petsukumvit je svoju JEDNU karijeru pokrenuo sa tri uzastopne pobede, ali je od tada pogodio kočenje koje mu je zaustavilo momentum.

Uprkos tome, 25-godišnji sportista An Sukhumvit ima veštinu i iskustvo da bude sila u najvećoj svetskoj organizaciji borilačkih veština, i nameravaće da se vrati u pobednički krug kako bi nastavio svoj podsticaj ka vrhu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Duangsompong je takođe imao razne rezultate u svom JEDNOM mandatu, mešajući pobede sa porazima u svoje četiri bitke – ali sve u uzbudljivoj modi.

Obojici je potrebna pobeda da bi smirili brod, i ako su njihovi prethodni napadi nešto što treba da prođe, ostaviće sve na liniji u potrazi za preko potrebnom pobedom.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Neposredno pre toga, libanska zvezda Abdalah Ondaš vraća se da se suoči sa Suesat Manop Gym u slamnatom Muay Thai susretu.

Ondaš je postavio perfektnu šljaku od 3-0 u borbi petkom do danas, što uključuje i njegov neverovatan batinaš ko nad Parnpet Sor Jor Lekmuangnonom, a potom sledi ko u prvom kolu u njihovom revanšu.

Suesat i dalje treba da se skine sa obeležja, i zna da bi zaustavljanje rivala u formi bio odličan način da se to uradi.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U izboru druge noćne akcije Muay Thai, Stadion Radžadamnern Muay Thai svetski šampion Chalawan Ngorbangkapi će gledati da doda još jedan KO u svoju biografiju kada se bude susrao sa kolegom teškim udaračem Petpattaya Silkmuaythai sa 122 funte.

A Petsaenchai M U Den KhonmaiBaowee ima za cilj da doda svoj pobednički niz u svom okršaju u letećoj kategoriji sa promotivnim debitantom Ruayjingom Sor Wisetkitom.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Na noćnim MMA takmičenjima, Engleskinja Kloi Kuk suočava se sa Šveđankom Hanom Palmkvist u atom kategoriji, nakon što Beloruskinja Ilijas Ezijeu i Japanka Joji Goto otvaraju šou u bantam kategoriji.

Puna karta za ONE Friday Fights 61

 • Petsukumvit Boi Bangna vs. Duangsompong Jitmuangnon (Muay Thai – flyweight)
 • Suesat Manop Gym vs. Abdallah Ondash (Muay Thai – strawweight)
 • Brazil M Eakchat vs. Samanchai Sor Sommai (Muay Thai – strawweight)
 • Chalawan Ngorbangkapi vs. Petpattaya Silkmuaythai (Muay Thai – 122 kilograma hvatanja)
 • Petsaenchai M U Den KhonmaiBaowee vs. Ruayjing Sor Wisetkit (Muay Thai – flyweight)
 • SingUbon Or AudUdon vs. Petnakian Phuyaiyunan (Muay Thai – 132 kilograma hvatanja)
 • Pichitchai PK Saenchai vs. Ramadan Ondash (Muay Thai – 121 funta catchweight)
 • Kabilan Jelevan vs. Muga Seto (Muay Thai – 137 funti ulov)
 • Chloe Cooke vs. Hanna Palmquist (MMA – atomweight)
 • Anton Salchak vs. Haryuki Tanitsu (Muay Thai – 119 funti ulov)
 • Min Kyaw Za vs. Ryohei Igado (Muay Thai – 143 kilograma hvatanja)
 • Ilyas Eziyeu vs. Joji Goto (MMA – bantamweight)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.