Cage Warriors Levels Up European MMA with Latest Signings

Cage Warriors Levels Up European MMA with Latest Signings
Crni pojas plus

Kejdž Voriorsi su još jednom pojačali najveći ugovorni roster u evropskoj MMA sa kohortom novih potpisa i višestrukim produžetkom ugovora.

Glavni među onima koji potpisuju produžetke više borbi su teško pogođen belgijski lajtmotiv Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens, velški bantamweight Rory Evans i nedavni Cage Warriors: Glasgow headliner Chris ‘The Bad Guy’ Bungard.

Bungardov nedavni izlazak postao je viralan na društvenim mrežama posle njegovog pred-borbenog odavanja počasti pokojnom Vindamu Rotundi, a.k.a. Bray Wyatt-u.

Kvejhaegens je takođe video akciju u Glazgovu, porazivši veoma prospekt Konstantinosa Ntelisa u drugom krugu, kako bi održao impresivnu stopročnu završnicu tokom svojih dvanaest profesionalnih pobeda.

Evans iz Velsa nedavno je video akciju u Dablinu, završivši visoko prospekt Taka Mhandu u drugoj rundi.

Takođe je ponovo potpisao bivši izazivač titule Skot Maloun, koji se vratio u akciju u tuči noćne tuče u Kejdž Voriorsima 171.

Pored onih koji potpisuju višestruke produžetke, jedan broj sportista se prvi put obavezao organizaciji.

Neporaženi, amaterski perspektiva sa četiri titule Šaj Ingram, veterinar DWCS-a Eli Aronov, Meti Eliot iz Borbene akademije i neporaženi Džek Aksvorti sledeće generacije imali su sve ugovore sa mastilom da vežu čuvene žute rukavice.

Kompletna lista onih koji svoju budućnost posvećuju organizacijama je sledeća…

Proširenja/ponovna potpisivanja

Nova potpisivanja
Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.