3 Bouts That Could Steal The Show At ONE Fight Night 22: Sundell vs. Diachkova On May 3

Thongpoon PK Saenchai Timur Chuikov ONE Fight Night 19 61

Every matchup at ONE Fight Night 22: Sundell vs. Diachkova on Prime Video is designed to deliver action.

U udarnom terminu u SAD ovog petka, 3.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Pored toga, zakon o podršci ne nudi manjak borbi sa visokim ulozima i sportistima koji su omiljeni obožavaoci, a svi se takmiče u intrigantnim takmičenjima u četiri različite borbene sportske discipline.

Imaju to na umu, evo tri napada koja bi mogla da ukradu šou na bokserskom stadionu Lumpinee u Bangkoku, Tajland.

#1 Sinsamut Klinmee Vs. Dmitry Menshikov

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U laganoj akciji Muay Thai, dvojica najrazornijih nokaut umetnika ovog sporta treba da se sudare u okršaju koji bi mogao da odredi sledećeg izazivača svetske titule u diviziji.

Tajlandska senzacija Sinsamut Klinmee poseduje tri prekida u rolni na četiri pobede u najvećoj svetskoj organizaciji borilačkih veština, pokazujući zastrašujuću moć i u rukama i u nogama.

Njegova jedina dva poraza u JEDNOM došla su od ruke vladavine jednog lakog muay Thai svetskog šampiona Regiana „Besmrtnog“ Eersela.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Ovaj 28-godišnjak je nesumnjivo gladan još jedne pukotine na zlatu, ali mu stoji na putu teške ruke Dmitrij Menšikov.

Sada jaše nokaut niz od dve borbe u prvoj rundi, Rus je nemilosrdan finišer sa gromoglasnom snagom u obe ruke. Kao i Sinsamut, bio je kratak protiv Eersela u svojoj kandidaturi za 26 funti zlata i zna da bi pobeda ovde mogla da obezbedi još jedan pogodak za Svetsku titulu.

Jednostavno rečeno, sudije verovatno neće biti potrebne u ovom naelektrisanom obračunu.

#2 Hiroki Akimoto Vs. Wei Rui

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli 魏锐 🇨🇳 (@weirui_xiaoqigedou)

Višestruki svetski šampion K-1 Vei Rui – čovek koga mnogi smatraju jednim od najboljih kik-boksera planete za kilograme – imaće svoj promotivni debi protiv bivšeg svetskog šampiona u kik-boksu ONE Bantamweight Hirokija Akimota.

Poznat po svojoj eksplozivnoj šuterskoj igri zasnovanoj na Pesku, kineska superzvezda će na ovo takmičenje doći jašući neverovatnih 20 borbi pobedničkog niza koji datira iz 2018.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Veijev stil udaranja pogodan za navijače biće stavljen na krut test protiv bivšeg vlasnika titule divizije.

Tridesetjednogodišnji Akimoto je majstor tehničara sa istinski elitnom borbom IQ, podjednako sposoban da bira protivnike odvojeno od spoljašnjosti dok se upušta u tuču iz neposredne blizine.

Stilski, ovo poklapanje je upečatljiv san navijača.

Vei je možda i najbrži borac divizije i drečavi šuter, dok će japanska zvezda Akimoto, sa svojom pozadinom u Kjokušin Karateu i naizgled granitnom bradom, sigurno predstaviti neke nove probleme za mnogo hipnotisanog ONE novajliju.

#3 Thongpoon Vs. Zakaria El Jamari

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Voljeni tajlandski strugač Thongpoon PK Saenchai baciće sa marokanskim fenomenom Zakaria El Jamari u slamnatom Muay Thai nagibu na kojem je ispisano vatromet.

Tek što je pobedio u nokaut fazi nokauta u februaru u ONE Fight Night 19, zapaljivi Thongpoon je oličenje neustrašive agresije, s pravom zaslužuje svoju reputaciju izvođača koji ne može da promaši svaki i svaki put kada uđe u ring.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Zakaria el jamari (@zakaria.eljamari)

Dvadesetšednogodišnji kavgadžija će se u petak sresti sa sličnoumni neprijateljem u El Džamariju.

Dugo smatran jednim od najtalentovanijih i najzabavnijih napadača na Bliskom istoku, nada se da će iskoristiti svoj bokserski napad svetske klase da smuva Tongpuna na neprijateljskoj teritoriji i obezbedi svoju prvu pobedu u JEDNOJ.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.