Watch the ONE Fight Night 22: Sundell Vs. Diachkova Weigh-Ins And Hydration Tests

Smilla Sundell Allycia Hellen Rodrigues ONE Fight Night 14 22

Sa ONE Fight Night 22: Sundell vs. Diachkova na Prime Video-u stiže u udarnom terminu u SAD ovog petka, 3. maja, svaki sportista na karti ima poslednju prepreku da raščisti kako bi njihov meč ozačan.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Uživo iz Bangkoka na Tajlandu, svaki takmičar prvo mora da pogodi svoje ocene na testovima vage i hidratacije kako bi se uverio da su u top formi i podobni da se takmiče.

Navijači mogu da prate postupak uživo gledajući video ispod sa početkom u 6 ujutru ET/3 a.m. PT ovog četvrtka, 2. maja.

Festival je pod naslovom velikog okršaja jedne ženske kategorije Muay Thai svetske titule.

Aktuelna kraljica Smilja „Uragan“ Sundel izgledala je nezaustavljivo kroz četiri pojavljivanja u JEDNOM, ali ruska nokaut umetnica Natalija „Karelijan Lynx“ Dijačkova veruje da može da okonča vladavinu terora tinejdžera.

S obzirom na snagu i završni instinkt na obe strane, navijači mogu da očekuju barnburner od početka do kraja.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U ko-glavnom događaju, neporaženi MMA tribine Akbar „Bakal“ Abdulajev i Halil „Bez milosti“ Amir će baciti u ključnoj borbi u perjanici.

Kirgistanska pojava Abdulajev nada se da će održati svoj netaknuti rekord i stopu završetka 100 procenata netaknutu, dok se turska senzacija Amir kreće od lakog dok gleda da nastavi svoj meteorski uspon na globalnoj sceni.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Niže na karti, kineska kik-boks superzvezda „Demon Blejd“ Vei Rui imaće svoj veoma očekivani DEBI kada se bude trgao sa bivšim svetskim šampionom u kik-boksu u Bantam kategoriji Hiroki Akimotom.

Već smatran među najboljim borcima sporta za funtu, promotivni novajlija se baca u duboki kraj, ali bi pobeda nad Akimotom mogla da mu zasluži momentalnu priliku za diviziju kralja Džonatana „Generala“ Hagertija.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U laganoj akciji Muaja Taja, miljenik tajlandskih navijača Sinsamut „Akvamen“ Klinmee i ruski moćnik Dmitrij Menšikov – obojica koji jašu pobedničke nizove u dve borbe – sudariće se u eksplozivnom meču koji bi mogao da proizvede sledećeg izazivača svetske titule u diviziji.

Takođe će se takmičiti na ONE Fight Night 22 biće #4-rangirani MMA kandidat Reece „Lightning“ McLaren koji preuzima #5-rangirani „Wolf Warrior“ Hu Yong, nepobeđeni atomweight MMA upstart Chihiro Sawada, flamboyant Thai brawler Thongpoon PK Saenchai, i BJJ superstar Bjanka Basilio.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

ONE-ovaj protokol testiranja hidratacije osigurava da sportisti mogu bezbedno da nastupaju na dan borbe, zahtevajući od svih boraca da budu pravilno hidrirani dok su na težini.

Pogledajte kompletnu postavu za ONE Fight Night 22: Sundell vs. Diachkova u nastavku, i obavezno pogledajte kompletnu borbenu kartu koja počinje u 20h ET/5 p.m. PT ovog petka, 3. maja.

Fight Card For ONE Fight Night 22

 • (c) Smilla Sundell vs. Natalia Diachkova (Women’s Strawweight Muay Thai World Championship)
 • Akbar Abdulaev protiv Halila Amira (MMA – perje)
 • Sinsamut Klinmee vs. Dmitry Menshikov (Muay Thai – laka)
 • Maurice Abevi vs. Zhang Lipeng (MMA – laka)
 • Hiroki Akimoto vs. Wei Rui (kickboxing – bantamweight)
 • Reece McLaren vs. Hu Yong (MMA – flyweight)
 • Rungrawee Sitsongpeenong vs. Bogdan Šumarov (kickboxing – lagan)
 • Chihiro Sawada vs. Noelle Grandjean (MMA – atomweight)
 • Thongpoon PK Saenchai vs. Zakaria El Jamari (Muay Thai – strawweight)
 • Nanami Ichikawa vs. Bianca Basilio (hvatanje za potčinjavanje – 132 kilograma hvatanja)
 • Sean Climaco vs. Josue Cruz (Muay Thai – flyweight)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.