Hamicha se vraća na GLORY 95 u Hrvatskoj 21 septembra

Hamicha se vraća na GLORY 95 u Hrvatskoj 21 septembra
Crni pojas plus

Prvi put posle više od decenije, SLAVA, najveća svetska kik-boks organizacija, vraća se u Hrvatsku. SLAVA 95 će se održati u Areni Zagreb u srcu glavnog grada zemlje na 21 septembar.

Danas je saopšteno da ćemo na GLORY 95 videti povratnu vrhunsku velter kategoriju Hamicha (41-2, 30 KO). Ovaj 28-godišnjak će se po prvi put od novembra vratiti u ring i imaće za cilj da produži svoj neporaženi niz GLORY na 6-0 kada preuzme francuski kik-boks & Muay Thai šampiona Sedrik Do (16-5, 9 KO), koji je svoju jedinu i jedinu SLAVU osvojio nokautom još 2019. godine.

Trenutno je treći u velter kategoriji GLORY, Hamicha je pobedio u pet uzastopnih borbi u GLORY sa impresivnim ko odnosom od 80%. U svojoj poslednjoj borbi na SUDARU 6, Marokanac je savladao tešku Dijagli Kamaru, sada preuzima još jednog Francuza u Dou.

Kao što je juče obelodanjeno, SLAVA 95 će videti i povratak hrvatske legende Mladen Brestovac (55-14-1, 37 KO). Bivši izazivač titule u teškoj kategoriji GLORY oprostiće se od sporta kik-boksa u onome što će zvanično biti njegov meč u penziji u njegovom rodnom Zagrebu. ‘Scorpian Sting’ će se sresti sa kolegom veteranom Vladimir Tok (41-20, 28 KO).

Glavna tema GLORY 95 je blokbaster glavni događaj između broja jedan rangiranog Levi Rigters (18-2, 8 KO) i hrvatska superzvezda Antonio Plazibat (22-5, 16 KO).

GLORY 95 će biti uživo ekskluzivno na Videolandu u Holandiji, na DAZN-u u Francuskoj & Belgiji, i Bally Live & Stadium širom Sjedinjenih Država & Kanade. Za potpune globalne rasporede emitovanja, molimo posetite GLORYKickboxing.com.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.