Naslovna Vesti Fokus Vs. Stiven Irvine ONE Friday Fights 70 On July 12, Full Card Revealed

Stephen Irvine Longern Paesaisi ONE Friday Fights 55 44

Najveća svetska organizacija borilačkih veština vratiće se na legendarni stadion Lumpinee u Bangkoku, na Tajlandu, na još jedan akcioni nastavak „One Friday Fights“ 12.

Smešten uživo u udarnom terminu za Aziju, ONE Friday Fights 70 će izazvati vatromet od uvodne borbe sve do glavne atrakcije koja se trka srcem.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

U glavnom događaju, škotski nokaut umetnik Stiven „El Matador“ Irvine sudariće se sa tajlandskim fokusom PK Wor Apinya u eksplozivnoj kategoriji od 130 kilograma Muay Thai tilt.

Hvaleći se rekordom 26-4 sa tri pobede na ONE Friday Fights, Irvine se pokazao kao elitni udarač sposoban da svakog čoveka stavi na platno u treptaju oka.

U međuvremenu, Fokusu je bilo potrebno manje od 90 sekundi da postigne hajlajt stop u svom promotivnom debiju prošlog aprila. Sada, 19-godišnja zvezda u usponu je u potrazi za svojom 51. pobedom u karijeri.

Pobeda za bilo kog čoveka na ONE Friday Fights 70 bi bila čudesna za njegov uspon ka zavidnom šestocifrenog ugovora sa ONE Šampionatom.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Pre toga, dva tajlandska strugača će se otrgnuti u takmičenju u kategoriji do 130 kilograma Muay Thai, pošto ET Wankhongohm MBK ide od pete do pete sa Yodthongthai Sor Sommai.

Obojica će doći u borbu za pobedničke nizove od dve borbe i, s obzirom na spoj tehnike svetske klase i neustrašive agresije, navijači mogu da se raduju svespremnom ratu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Niže na karti, Abdalah Ondaš i Čokpreeča PK Saenchai – obojica neporaženi na borbama petkom – boriće se u obračunu sa Slamnatom Muay Thai.

Sa samo 23 godine, libanski Ondaš je izgradio impresivan rekord karijere od 20:1 koji uključuje četiri uzbudljive pobede u JEDNOJ. Ako uspe da napravi pet uzastopnih u petak uveče, bio bi još bliži visoko željenom šestocifrenom ugovoru.

Čokpreeča, međutim, ima drugačije planove. Tridesetdvogodišnji veteran poseduje 102 pobede u karijeri, našao se na 2-0 u JEDNOJ, a u meč dolazi sveže iz senzacionalnog nokauta u prvoj rundi na ONE Friday Fights 62.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

I u više od 130 kilograma ulovne akcije Muay Thai, neporaženi 21-godišnji ruski čudo od Amir „Tigar“ Abdulmuslimov gleda da nadogradi svoj spektakularno dominantan promotivni debi kada preuzme uglednog tajlandskog veterana Petnamngam PK Saenchai u obračunu namenjenom za akciju belog zgloba.

Takođe, nepobeđeni moćnik Gadžimurad Amiržanov zaključaće rogove sa brazilskim finišerom Mateusom „Guiado por Deus“ Pereirom u intrigantnom laganom MMA otpadku.

Ruski Amiržanov je impozantni fizički primerak sa opasnim veštinama u svim oblastima borbe. Međutim, on je na najtežem testu u karijeri protiv Pereire, koji je zabeležio tri pobede u prekidu u isto toliko nastupa na ONE Friday Fights.

Pogledajte kompletnu postavu za ONE Friday Fights 70 ispod.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by ONE Championship (@onechampionship)

Puna karta za ONE Friday Fights 70

 • Fokus PK Wor Apinya vs. Stephen Irvine (Muay Thai – 130 funti ulov)
 • Yodthongthai Sor Sommai vs. ET Wankhongohm MBK (Muay Thai – 130 funti ulov)
 • Tubtimthong Sor Jor Lekmuangnon vs. Yodnumchai Fairtex (Muay Thai – 114 funti ulov)
 • Boonchu Sor Boonmeerit vs. Apidet FiatPathum (Muay Thai – 122 kilograma hvatanja)
 • PayakSurin Ili AudUdon vs. Tahaneak Nayokatasala (Muay Thai – 119 funti za hvatanje)
 • Petphathai Bumrungsit vs. Sirvan Amini (Muay Thai – 123 kilograma hvatanja)
 • Chokpreecha PK Saenchai vs. Abdallah Ondash (Muay Thai – strawweight)
 • Tun Min Aung vs. Tran Quoc Tuan (Muay Thai – perje)
 • Petnamngam PK Saenchai vs. Amir Abdulmuslimov (Muay Thai – 130 funti ulov)
 • Matheus Pereira vs. Gadzhimurad Amirzhanov (MMA – laka)
 • Kendu Irving vs. Yuhei Tsuda (Muay Thai – 143 kilograma hvatanja)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.