Rasulov’s Statement Win, Carrillo Shines, Black Panther’s Rise & More

Rasulov's Statement Win, Carrillo Shines, Black Panther's Rise & More
Crni pojas plus

ONE Fight Night 23: Ok vs. Rasulov hit Lumpinee Boxing Stadion on Friday, July 5, with a fun night of martial arts action. ONE Championship’s U.S. primetime return saw ten bouts across three sports thrill the audience.

Alibeg Rasulov je propustio hidrataciju i nije bio u mogućnosti da prisvoji titulu MMA svetske titule u lakoj kategoriji. Ipak, Rus je iskoristio priliku da pošalje poruku Kristijanu Liju. Zvezda Hyperion Fightersa je na svom ONE debiju donela tešku odluku da postane instant izazivač titule.

U ko-glavnom događaju, Niko Kariljo je učvrstio svoj status glavnog kandidata bantamweight Muay Thaia. Iako će Škot sačekati pobednika Džonatan Hagerti i Superlek Kiatmoo9 na ONE 168: Denver, preuzeo je svoj zahtev kao sledeći čovek u redu. „Kralj severa“ uništavanje Saemapetch Fairtexa je bilo impresivno i učinilo je da Kariljo izgleda kao nezaustavljiva sila.

Crni Panter je treću uzastopnu pobedu pokupio nokautom u drugom kolu protiv Alija Saldajeva. Tajlandska zvezda se sada čvrsto gurnula u diskusiju o rangiranju. Dok je podela puna talenta, niz pobeda Crnog Pantera je teško poreći.

„Reug Reug“ Oumar Kejn pobrinuo se za senegalskog rivala Baučera Kečapa nokautom u prvoj rundi. Kečap je rano pokušao da bude agresivan, ali je razlika u veštini odmah bila evidentna. Kejn se sada nameračio na Anatolija Malykhina i jednu MMA svetsku titulu u teškoj kategoriji na ONE 169: Atlanta u novembru.

Leva ruka Alekseja Balyka bila je ispunjena dinamitom u uvodnom meču karte. Balyko je ispustio Korodija pre nego što je završio sa još jednim slomljenim levim krošeom. Jak udarac KO je zadao pukotinu na događaju.

Da propustim neku akciju iz Bangkoka? Ponovo proživite svaki štrajk na zahtev na Prime Video.

ONE Fight Night 23 Potpuni rezultati

Alibeg Rasulov def. Ok Rae Yoon jednoglasnom odlukom

Nico Carrillo def. Saemapetch by TKO at 2:03 of the second round

Tye Ruotolo def. Jozef Chen jednoglasnom odlukom

Kiril Grišenko def. Kang Ji Pobedio jednoglasnom odlukom

Tatsumitsu Wada def. Xie Wei jednoglasnom odlukom

Black Panther def. Ali Saldoev by KO at 0:23 of the second round

Hiroba Minowa def. Jeremy Miado odlukom o podeli

Elis Badr Barboza def. Alif po odluci o razlazu

Oumar Kane def. Boucher Ketchup by KO at 2:08 of the first round

Aleksej Balyko def. Stefan Korodi by KO at 2:42 of the first round

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.