The Best Pictures From ONE Fight Night 23: Ok Vs. Rasulov

Ok Rae Yoon Alibeg Rasulov ONE Fight Night 23 36

Bilo je to veče puno preokreta u ONE Fight Night 23: Ok protiv Rasulova, koje se emitovalo uživo u udarnom terminu u SAD sa stadiona Lumpinee u Bangkoku u petak, 5. jula.

Posle napornog rata od pet rundi, turski stend-baj alibeg Rasulov pobedio je bivšeg svetskog šampiona u lakoj kategoriji Ok Rae Yoon u glavnoj disciplini i izazvao za zlatnu medalju kralja dve divizije Kristijana „Ratnika“ Lija.

Pored toga, Škotlanđanin Niko Kariljo potvrdio je svoj status kandidata #1 u bantamweight Muay Thai diviziji. „Kralj severa“ je demolirao #4 rangirani Saemapetch Fairtex, zaradivši svoju četvrtu uzastopnu nokaut pobedu i jedini bonus od 50.000 američkih dolara za učinak ove noći.

Pre nego što pogledamo sledeću listu događaja, ponovo proživimo sve akcije iz ONE Fight Night 23: Ok vs. Rasulov sa ovom galerijom hrskavih slika, ljubaznošću naših fotografa pored ringa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.