Boucher Ketchup želi veliko uznemirenje zbog Reug Reuga na ONE Fight Night 23

Boucher Ketchup želi veliko uznemirenje zbog Reug Reuga na ONE Fight Night 23
Crni pojas plus

„Reug Reug“ Oumar Kane ima veliki obračun sa trostrukim svetskim šampionom Anatolijom Melikinom postavljenim za ONE 169: Atlanta kasnije ove jeseni, ali ga to neće sprečiti da uđe u ring ovog petka, 5. jula.

U JEDNOJ borbenoj noći 23: Ok protiv Rasulova, „Reug Reug“ će pokušati da poravna rezultat sa kolegom senegalskim senzacijom Baučerom Kečapom.

I može se reći da je Kečap uzbuđen zbog svoje šanse da se popne na globalnu scenu u susretu u teškoj kategoriji.

„Poznat sam u Senegalu po naelektrisanoj atmosferi koju donosim u borbene sportove, od štampe do fejsa pa sve do arene. Nikada nije dosadan trenutak kada je Baučer Kečap tu“, rekao je Kečap za ONE šampionat.

Meč sa najvećom zvezdom Senegala dugo je bio u planu za 34-godišnjaka.

Poenta je ponosa preneti poruku kući da postoji više od jedne superzvezde borilačkih veština iz zemlje.

„Borim se protiv ‘Reug Reug’ da pokažem navijačima Senegala i svetu da sam veći od njega. To je uvek bila borba koju treba voditi, a ona se sada konačno dešava“, navela je senegalska zvezda.

Njih dvoje dele čak i više od zemlje u domovini. Njih dvojica imaju korene u senegalskim rvanju. Međutim, ovo će biti takmičenje u kik-boksu, koje izaziva obojicu van svoje zone komfora.

Ipak, Kečap smatra da će se poznatost dobro zaduћiti u meиu ovog petka.

„Njegova snaga je slična mojoj kao što imamo isto borbeno poreklo. Prešao je u MMA pre mene, ali je istog porekla“, rekao je Kečap.

„Njegova slabost je borba protiv nekoga ko ga poznaje iz senegalskog rvanja. Znam svaki njegov potez.“

Dok će sve oči biti uprte u glavnog kandidata u teškoj kategoriji, Kečap ne dolazi da legne. On očekuje ogromnu uznemirenost na svom debiju da prodrma scenu borilačkih veština i izjasni sopstveni dolazak na globalnu scenu.

„Nokautiraću ga u drugoj rundi i pokazati JEDNOM da mogu to da uradim. Baučer Kečap je ovde“, rekao je Kečap.

ONE Fight Night 23 emituje se uživo i besplatno na Prime Video u 20h ET/5 p.m. PT u petak, 5. jula, svim pretplatnicima Amazon Prime-a u SAD i Kanadi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.