ONE Friday Fights 69 Full Fight Card Revealed for July 5

ONE Friday Fights 69 Full Fight Card Revealed for July 5
Crni pojas plus

JEDNO prvenstvo se kotrlja u Bangkoku, na Tajlandu, u petak, 5. jula, sa Bokserskog stadiona Lumpinee sa 12 uzbudljivih udaraca za ONE Friday Fights 69.

„Levi meteorit“ će sleteti u glavni događaj kada Kulabdam Sor Jor Piek Uthai preuzme Nabil Anane u ključnom meču bantamweight Muay Thai.

Ovaj 25-godišnjak je svoj pobednički niz od tri meča prekinuo Nong-O Hama i gledaće da obnovi svoj zamah sa nadmašene Anane.

Posle teškog debija protiv Superleka Kiatmoo9, Anane je izgledao izvanredno u JEDNOM prstenu. Tajlandska zvezda ima pobede iza leđa nad Nakrob Ferteksom i Muangthai PK Saenchai kako bi se ponovo uspostavio kao pretnja u diviziji.

Nontachai Jitmuangnon i Alessio Malatesta će ga izbaciti u ko-glavnom takmičenju, dok Maisangkum Sor Jingsharoenkarnchang pokušava da zacrta šestocifreni ugovor šestom uzastopnom pobedom kada se sretne sa Petsansukom ČotBansaenom.

Pongsiri PK Saenchai se vraća u ring da se sastane sa Soe Lin Oo, koja je do sada nepobeđena na globalnoj sceni. Njih dvojica su se sastali u meču letveja 2020. godine, ali je meč otišao nerešeno.

Ovog puta, u Muay Thai, biće pobednik.

Još mnogo Muay Thai, kik-boksa i MMA akcije će istaći uzbudljiv događaj.

Akcija počinje u 8:30 ujutru ET/5:30 ujutru PT na ONE-ovom zvaničnom YouTube kanalu u petak, 5. jula.

ONE Friday Fights 69

Kulabdam Sor Jor Piek Uthai vs. Nabil Anane

Nontachai Jitmuangnon vs. Alessio Malatesta

Buakhiao Por Paoin vs. Raksiam Sor Boonmeerit

Maisangkum Sor Yingcharoenkarnchang vs. Petsansuk ChotBangsaen

Sunday Boomdeksean vs. Chusap Sor Salacheep

Mungkorn Boomdeksean vs. Kaenlek Sor Chokmeechai

Pongsiri PK Saenchai vs. Soe Lin Oo

Elbrus Osmanov vs. Miao Aoqi

Avazbek Kholmirzaev protiv Čangija Kara-Ool

Jung Jun Hee vs. Katsuaki Aoyagi

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.