Luke Lessei Amped Up For ONE Fight Night 23 Matchup

Luke Lessei Amped Up For ONE Fight Night 23 Matchup
Crni pojas plus

Luk Lesei će gledati da izgradi svoju prvu pobedu u JEDNOM šampionatu u petak, 5. jula, u ONE Fight Night 23.

Američka zvezda je već zaradila notornost u JEDNOJ akciji, ali se nada da će spojiti pobede koje će ga staviti u miks za razmatranje titule. Sledeća blokada na njegovom putu biće Bampara Kouyate.

A Lessei se sprema da ga pošalje na pakovanje.

„Prebiću kočnice ovom tipu. Ući ću tamo i pokazati da apsolutno postoje nivoi te kreativnosti i ove muay butne kosti o kojoj svi pričaju“, rekao je Lesei za ONE.

Lesei je debitovao protiv „Smokina“ Jo Nattawut u instant klasiku. Međutim, „Kuvar“ ne želi da prikaže istu vrstu metaka u svakoj narednoj borbi.

Amerikanac želi da pokaže svetu svoj tehnički akumen koliko i njegov ratnički duh.

„Nadam se da će svaka borba dobiti malo više tehničke prirode jer onda mogu da pokažem svoj stvarni IQ leta i svoje veštine. Mojih poslednjih nekoliko borbi, nekako sam pokazivao svoj srednjozapadni mentalitet, čvrstinu, dobre stvari tu i tamo“, rekao je Amerikanac.

„Ali taj tip, Bampara Kouyate, on je kao 180 cm, iste visine kao i ja, muay butna kost. Znaиi, on je tehniиki. Voli da čeka, šalteruje, postavlja tehnike, a to je isto što i ja.“

„Volim dobar šahovski meč.“

Dok Lesei gleda u planinu, zna da mora da impresionira da bi bio viđen kao legitimni glavni kandidat.

U „One Fight Night 23“ planira da ne ostavi nikakvu sumnju u svoj status i uloži hajlajt napore.

„Uvek želim da donesem odluku ko će pobediti, a ko izgubiti. Moja odluka, ne sudije. Idem na nokaut. Svaki put idem na nokaut bez obzira da li ga dobijem ili ne“, izjavio je Lesei.

„Najbolje verujete, čak i do samog kraja, pokušavam nešto da postavim. Pokuљavam da uspavam ovog tipa. A ako ne, pogodi љta? Verovatno će biti još jedan barnburner.“

Leseijevom doživotnom radu da dođe do ove tačke pomogao je njegov otac, koji ga je takođe trenirao tokom svog putovanja. U Bangkoku, njegov otac će biti u svom uglu, pomažući mu da napravi sledeći korak napred u visoko konkurentnoj podeli perja.

Za „Kuvara“, sa svojim ocem postoji važan deo ONE Fight Night 23.

„Ja i moj tata smo zaista naporno radili. To će biti kulminacija svih s***a koje kuvamo godinama“, rekao je Lesei.

„Ja i moj tata, samo ja i on idemo sami. Sateraće me u ćošak na Tajlandu. Oče i sine, pobedićemo ovog tipa.“

ONE Fight Night 23 emituje se uživo na Prime Video u 20h ET/5 p.m. PT svim pretplatnicima Amazon Prime-a sa sedištem u SAD i Kanadi u petak, 5. jula.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.