Ernie Reyes’ West Coast World of Martial Arts Mastery and Black Belt

Ernie Reyes' West Coast World of Martial Arts Mastery and Black Belt

Magazin Black Belt ponosno prikazuje izuzetne programe treninga borilačkih veština i događaje iz celog sveta.

Ove nedelje imamo dvostruki punč sa istaknutom školom i događajem u jednoj priči!

Crni pojas plus

U proteklih 46 godina, Svetsko udruženje borilačkih veština zapadne obale pod vođstvom Ernija Rejesa Starijeg iznedrilo je 10.000 Crnih pojaseva. Organizacija će 29.

Održavani svake 4 godine da bi testirali starije master instruktore od 5. U 2024. godini biće skoro 500 Crnih pojaseva i Master testera.

ernie reyes

Osnovan je 1978. Čuveni studio sa sedištem u Silicijumskoj dolini bio je domaći teren za trening Demo tima Zapadne obale, prvobitnog ometača u svetu borilačkih veština.

ernie reyes

Demo tim Zapadne obale doneo je nešto potpuno sveže i uzbudljivo izvođenjem borilačkih veština na pozorišni, stilizovan način koji je oduševio publiku širom nacije. Istovremeno, Rejes je stvarao kuću šampiona i budućih lidera sveta borilačkih veština. Među učenicima ranog Reyesa bili su Skot Koker, Džordž Čung, Sintija Rotrok, Mardži Rejes i Erni Rejes Junior.

ernie reyes

Danas je tim evoluirao i rastao sa novim brendom koji uzima sledeću generaciju i stvara sopstvenu zaostavštinu označenu kao Tim svetske akcije zapadne obale.

ernie reyes

Tokom godina oni su porasli sa 1 jedinstvene lokacije na 32 povezane škole u 6 država sa proširenim nastavnim planom i programom koji uključuje boks, kik-boks, MMA, FMA zajedno sa japanskom i kineskom obukom naoružanja. Ovakav pristup dao je produženi život studentima Crnog pojasa, od kojih neki ulaze u svoju petu deceniju obuke na Zapadnoj obali.

ernie reyes

Sa skoro 50 godina uspeha, Erni Reyes Stariji ne pokazuje znake usporavanja u skorije vreme. To govori da je pripremio sledeću generaciju porodice Reyes West Coast da nastavi nasleđe. To uključuje moćan tim koji uključuje suprugu Mardži Rejes, sa decom Ernijem Juniorom, Lijem, Sudbinom, Espritom i Kijem.

ernie reyes

Tako sam ponosna na svu svoju decu i njihova dostignuća i njihov rast kao jedinstvene individue. Veoma sam uveren da je sledeća generacija u velikim rukama jer je moja ćerka Sudbina pokazala neverovatne liderske veštine inspirišući i ovčareći sledeću generaciju studenata.

ernie reyes

Ove godine pozdravljamo sve da dođu i budu svedoci Mastery Spektakularnog nastupa svetske akcije Demo. Majstor Eskrima Ron Lu, trener MMA svetskog šampiona profesor Leandro Vieira i Sensei Tanaka iz San Franciska Taiko. Više informacija dostupno je na društvenim mrežama i sajtu škole.

ernie reyes

„Borilačke veštine su jedan od najvećih životnih darova koji može da okupi sve različite ljude, rase, boje, verovanja i veroispovesti da se spoje u mir i harmoniju koja je ovom svetu posebno potrebna u životu.“ ….. Veliki majstor Erni Rejes.

ernie reyes
Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.