Action Flick Pick: Osveta nindži

Action Flick Pick: Osveta nindži

Ako ste dugogodišnji čitalac Crnog pojasa, velike su šanse da ste videli „Enter the Ninja“. Miljenik Crnog pojasa je njegov nastavak.“Osveta Nindћe.“

„Osveta Nindže“ je zahvaćeni film borilačkih veština koji gledaoce gura u svet intenzivne akcije i osvete. Priča se vrti oko Čo Osakija, japanskog nindže koji, nakon što je bio svedok brutalnog ubistva svoje porodice od strane grupe kriminalaca, traži utočište u SAD. Pokušavajući da ostavi svoju nasilnu prošlost iza sebe, Čo uspostavlja novi život kao trgovac umetninama. Međutim, kada je njegovo mirno postojanje razbijeno od strane zlonamernog narko kartela koji posluje pod maskom legitimnog biznisa, Čo je primoran da oslobodi svoje smrtonosne nindža veštine kako bi osvetio svoje voljene i zaštitio svoju novu porodicu. Prepun sekvenci borbe sa adrenalinom, nindža mističnosti i riveting narativa pravde, „Osveta nindži“ pruža uzbudljivo kinematografsko iskustvo koje istražuje trajne teme časti i odmazde suočene sa ogromnim nedaćama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.