Ne propustite ovo preko vikenda

Ne propustite ovo preko vikenda
Crni pojas plus

Svake nedelje Crni pojas vas obaveštava o najboljim filmovima borilačkih veština, događajima i borbama iz celog sveta. Ovo je Lista za praćenje crnog pojasa za vikend 28 jun 2024

UFC 303: Pereira vs Procházka 2

Subota, 29. jun 2024.

Don’t Miss UFC 303: Pereira vs Procházka 2, Live From T-Mobile Arena During International Fight Week In Las Vegas, Nevada On June 29, 2024. Prelims startuje u 8pm ET/5pm PT, dok glavni startuje uživo na PPV-u u 10p ET/7pm PT.

UFC 303 Poster
PFL redovna sezona; Uživo iz Sijuks Folsa, Južna Dakota

Petak, 28 jun 2024

2022. Featherweight World Champion Brendan Loughnane (28-5) naslovi karte naslagane na talente dok preuzima Koloradovu Džastin Gonzales (14-4). Ko-glavni događaj večeri videće bivši belatorski privremeni šampion u velter kategoriji Logan Storley (15-3) gleda da se ponovo ubaci u pobedničku kolonu ispred rodnog grada kada izazove pokornog asa Luka Poclit (10-1). Fan favorite and Bellator mainstay Brennan Ward (17-8) ima za cilj da obezbedi svoje mesto u plej-ofu protiv neporaženih Magomed Umalatov (15-0).

Glavna karta PFL Sijuks Folsa emitovaće se uživo u SAD na ESPN-u i ESPN+ u 10 časova ET/7 pm PT. Karticu možete videti uživo u Evropi i Kanadi na DAZN-u. Preliminarna kartica počeće u 18:30 časova ET/3:30 pm PT i emitovaće se na ESPN+, kao i DAZN.

PFL redovna sezona; Uživo iz Sijuks Folsa, Južna Dakota
ONE Friday Fights 68: Prajanchai vs. Di Bella

Petak, 28 jun 2024

ONE Friday Fights 68 će se boriti 28.

U glavnom takmičenju, svetski šampion u tajlandskoj kategoriji u slamama Prajančai namerava da osvoji zlatnu medalju u dva sporta, dok se suočava sa bivšim kraljem kik-boksa Džonatan di Belom za upražnjenu svetsku titulu u kik-boksu u slamčici.

ONE Friday Fights 68: Prajanchai vs. Di Bella
Gledajte sve svuda odjednom na Netfliksu

U glavnoj ulozi Mišel Jeoh, Ki Hju Kvan

Posle kratkog trčanja na Amazon Prime- u, dobitnik nagrade za najbolju sliku 2023. Kulminiralo je višestrukim pobedama Oskara, uključujući najbolju sliku i najbolju režisera. Ovaj smeli i nekonvencionalni film je zaista jednosmešan.

Michelle Yeoh u svemu svuda odjednom
Pogledajte Ultimativnu borbu na Tubiju

Akcioni pik u kojem glumi i režira Erni Reyes Jr. Šampion borilačkih veština spasava život uličnom borcu i mora da se bori za njega u konačnoj borbi do smrti.

Starring: Maria Conchita AlonsoVing Rhames Ernie Reyes Mlađi Džordž Takei

Plakat Ultimate Fight Movie
Gledajte neprobojnog monaha na Plutonu

Zasnovan na podzemnom stripu, ovaj film prati tibetanskog monaha koji postaje mentor mladoj uličnoj propalici. Zajedno moraju da zaštite svitak krajnje moći od tajne nacističke organizacije odlučne da ostvare svetsku dominaciju.

U glavnoj ulozi Čou Jun Fat, Šon Vilijam Skot

Neprobojni monk film i dalje
Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.